Dr. Özgür, ülkücü camianın  önde gelen isimleriyle bir araya geldi

Dr. Özgür, ülkücü camianın önde gelen isimleriyle bir araya geldi

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, ülkücü camianın önde gelen mensupları ile bir araya geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar’da ülkücü camianın önde gelen mensupları; Halil İbrahim Baykara, Aziz Aslan, Erdal Sayar, Ahmet Kolaylı ve İsmail Alpata’yı ziyaret etti.
“KADİRŞİNAS BİR KARDEŞİMİZ”
Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde ziyaretlerine devam eden Dr. Ersan Özgür, ülkücü camia ile bir araya geldi. Afyonkarahisar’daki ülkücü camianın önde gelen mensupları Dr. Özgür’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ersan kardeşimiz kadirşinas yapısıyla her zaman takdir görmektedir. Hemen hemen her Afyonkarahisar ziyaretinde de bizlerle bir araya gelerek hasbıhal de bulunuyor.” ifadelerini kullandılar.
“ÜLKÜCÜ DAVANIN TEMELİNDE, HARCINDA, TUĞLASINDA EMEKLERİ VAR”
Ülkücü camianın önde gelen mensuplarına misafirperverlikleri için teşekkür eden Dr. Ersan Özgür “Ülkücü davaya hizmet eden büyüklerimizle bir araya geldik. Her birine misafirperverlikleri için tek tek teşekkür ediyorum. Bu davaya gönül vermiş büyüklerimiz Türkiye’nin hatta Türk Dünyası’nın özlemini çektiği büyük Turan ve ona götürecek ülkünün harcında, tuğlasında, temelinde emeği olan kişilerdir. Özellikle Ülkücü davanın mihenk taşları olan büyüklerimizle sıklıkla bir araya gelerek onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak benim için bulunmaz bir fırsat oluyor. Bu ziyaretlerimde de her biri birbirinden kıymetli camianın mensupları ile istişarelerde bulundum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM