“Afyon’un Reis’e ve AK Parti’ye  güçlü destek vereceğine inanıyorum”

“Afyon’un Reis’e ve AK Parti’ye güçlü destek vereceğine inanıyorum”

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, halkın engin ferasetine olan güveni ile 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Afyonkarahisar’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye güçlü bir destek vereceğine inandığını söyledi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, kentte 60’dan fazla noktada programa katıldı.
“YENİ BAŞKANLARIMIZLA HER ÇALIŞMAYI YAPACAĞIZ”
Ali Özkaya, 10 Mart 2023 Cuma günü başladığı programları hafta sonu da sürdürdü. Özkaya, günün geç saatlerine kadar vatandaşlar ve partililerle buluştu. Ziraat Odası Başkanlığından başladığı programları kapsamında, genel kurul yapan Ziraat Odalarını sırasıyla ziyaret eden Özkaya, 10 ilçe, 4 belde de 60’dan fazla program gerçekleştirdi. Ali Özkaya, ziyaretlerinde Afyonkarahisar merkez, Sandıklı, Dinar, Başmakçı, Dazkırı, Sinanpaşa, Çobanlar, Çay, Bolvadin ve Emirdağ ilçelerinde sivil toplum kuruluşları, AK Parti teşkilatları, esnaf ve taziye ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Ali Özkaya şunları kaydetti: “Bu hafta ilimiz genelinde göreve seçilen Ziraat Odası Başkanlarımız, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanlarımız ve AK Parti teşkilatlarımız ile bir araya geldik. Sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Yeni başkanlarımız ile birlikte ilimiz ve ilçelerimiz için her çalışmayı yapacağız, yapılacak her hayırlı çalışmanın da en büyük destekçisi olacağız.”
“HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN EMRİNDE VE YANINDAYIZ”
Ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılaştğını belirten Özkaya sözlerini şöyle tamamladı: “Her zaman aziz hemşehrilerimizin emrinde onların yanındayız. Allah razı olsun, milletimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları olarak bizlere yoğun ilgi göstererek, sorunların ve problemlerin çözümünün Erdoğan ve AK Parti olduğunu bizlere söylüyorlar. Ben halkımızın engin ferasetine olan güvenim ile 14 Mayısta Afyonkarahisar’dan Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti ye güçlü bir destek vereceğine inanıyorum. Gittiğimiz ilçelerimiz ve beldelerimizde kazandırdığımız hizmetleri görmenin, halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu hissetmenin gururu ile yolumuza devam ediyoruz. İnşallah 2023 ülkemiz ve ilimiz için milat olacak. Milletimiz neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Biz hizmet için durmadan yorulmadan çalışacağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM