Ramazan neşesi devam ediyor

Ramazan neşesi devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında düzenlenen yarışmalara çocuklar yoğun ilgi gösterdi

 

Afyonkarahisar Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel programları vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor. Her güne ayrı bir program sunan Afyonkarahisar Belediyesi bu kez de çocuklara eğlenceli zamanlar yaşattı. Etkinlikler kapsamında düzenlenen; söyleşiler, dinletiler ve konserlerin yanı sıra çocuklara özel programlarla Afyonkarahisar’da Ramazan ayının maneviyatı ve neşesi doyasıya yaşanıyor. Her gün düzenlenen Hacivat-Karagöz, Parkur Alanı, zıpzıp, Şişme Oyun Evi, oyun alanları vb. gösteriler ile çocuklar doyasıya eğlenirken Ramazan ayının tadını çıkartıyorlar.
Zafer Meydanı’nda greçekleştirilen Nasrettin Hoca hikâyelerinden Aşuk ile Maşuk’a Karagöz Hacivat performansından yarışmalara kadar birbirinden eğlenceli gösteriler minik izleyicilerinden tam not aldı. Deve cüce oyunu, çuval yarışması ve sandalye kapmaca yarışmaları yanı sıra bu kez de Minik Şefler Yarışıyor yarışması düzenlendi. Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’a yakışır yarışma; çocukları minik şef yaptı. Minik Şefler Yarışıyor etkinliği ile çocuklar Afyonkarahisar’ın meşhur lezzeti haşhaşlı lokulunu yaptı. Sahneye kurulan mobil mutfakta minik şefler maharetlerini sergilerken hediyeler ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri tarafından verildi. Ödül törenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz katıldı.
MAHALLE İFTARLARI SÜRÜYOR
Ramazan ayı boyunca farklı mahallerde gerçekleştirilen iftarlar da, bu kez adres Gazi, Nazmi Saatçi, Ali İhsan Paşa ve Kocatepe Mahalleleri oldu. Eşi Sevim Zeybek ile birlikte katıldığı mahalle iftarında sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Zeybek, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Ramazanlarını kutladı.
Harbiş Pazar yerinde verilen iftar yemeğine; AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ve teşkilat mensupları katıldı.
BAŞKAN ZEYBEK’TEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
“Kardeşliğin pekiştiği, Ramazan’ın bereketinin paylaşıldığı iftar sofralarında birlikte olmayı sürdürüyoruz.” diyen Başkan Mehmet Zeybek halkın Ramazan’ı Şerif’ini kutlayarak, “Hepimizin Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Cenab-ı Allah yenilerine sağlıcakla, eşimizle dostumuzla, çocuklarımızla ulaşmayı nasip etsin. Kötülere fırsat vermesin. Birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile birlikte iftar programlarımızda sizlerle bir arada olmaya devam ediyoruz. Gayemiz bu ayın maneviyatını yaşamak ve yaşattırmak. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM