“Afyon’da başlattıkları hikâye Afyon’da tarihe gömülecek”

“Afyon’da başlattıkları hikâye Afyon’da tarihe gömülecek”

DP Lideri ve Afyonkarahisar Milletvekili Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Gültekin Uysal, iktidarı ağır sözlerle eleştirdi. Uysal, “14 Mayıs 2023 seçimleriyle beraber Allah’ın izniyle Türk Milleti’nin üzerindeki bu kara örtüyü kaldıracağız. Afyon’umuz bunun için önemli bir nokta. Birileri diyor ya hikâye Afyon’da başladı. Allah’ın izniyle bu hikâye Afyon’da tarihe gömülecektir” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Yeşilyol Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde parti bayramlaşma programa gerçekleştirildi. CHP’in ev sahipliğindeki bayramlaşma programına; CHP Milletvekili adayları; Burcu Köksal, Fatih Aydın, Abidin Yağcı, Ali Arıkan, İbrahim Kadıoğlu, Anıl Halis Akar, DP Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Gültekin Uysal, Millet İttifakının İl Başkanları ve Millet İttifakını oluşturan partilerin temsilcileri vatandaşlar katıldılar.

“UYSAL CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLACAK”

CHP bayramlaşma programının ilk konuşmasını altıncı sıra milletvekili adayı Yüksek Mimar Anıl Halis Akar yaptı. AK Parti iktidarını eleştiren Akar, “21 yıldır ülkenin geldiği durum ortada. Sabaha kadar dertleri anlatmakla vakit kaybetmek istemiyorum. Güzel şeyler konuşalım istiyorum. Bahar geldi demek istiyorum. 14 Mayıs’ta yeni bir tarih yazılacak diyorum. 14 Mayıs’ta Millet İttifakı iktidar olacak. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Gültekin Uysal olacak. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da 13’ncü Cumhurbaşkanı olarak, ülkeye, refah, huzur, saadet gelecek. İnşallah bahar gelecek. Şimdiden tekrar iyi bayram diliyorum.” dedi. CHP dördüncü sıra milletvekili adayı Ali Arıkan, 14 Mayıs seçimleri için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Arıkan, “Seçimler için çalışmaya devam edeceğiz. Millet için geliyoruz. Birleşerek kazanacağız.” ifadelerine yer verdi.

“BİRLEŞEREK BİRLİKTE KAZANCAĞIZ”

SP Genel Başkanı CHP ikinci sıra milletvekili adayı Fatih Aydın, katılımcıların bayramını kutladı. Aydın, “Bayramda yaşamış olduğumuz birliktelik, beraberlik, kardeşlik, uzlaşma duygularımızın, yılın bütün günlerini, ülkemizin bütün alanlarına yayılması için, izleyicilerimize bütün vazifelerini yerine getireceğiz. Gerçekten çok hassas dönemlerden geçiyoruz. İktidar partisinin siyasi rant uğruna camilerimizi, kitabımızı, seccademizi, bayrağımızı, vatanımızı, devletimizi kullanmaktan çekinmiyorlar. Bu değerlerimizi kullanarak milletimiz arasında nifak tohumları ekmekten çekinmiyorlar. Bizim inandığımız bir gerçek ülkemizin yeni bir sese, yeni bir nefese, yeni bir heyecana, yeni biriktirmeye, yeni bir iktidara ihtiyacı var. İnşallah bizler de Cumhuriyet Halk Partililer olarak, Saadet Partililer olarak, DEVA Partililer olarak Demokrat Partililer olarak, Gelecek Partililer olarak bu iktidarı mutlaka sağlayacağız. Birlikte kazanacağız, birleşe, birleşe kazanacağız. Ve inşallah bu tek adam rejiminin karşısında ortak halkların uzlaştığı, istişare ile birlikte yönetimle ülkemizin maddi ve manevi kalkınmasına hep birlikte hizmet edeceğiz diyorum. Tekraren bayramınızı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

“26 NİSAN’DA KILIÇDAROĞLU AFYON HALKIYLA BULUŞACAK”

CHP Milletvekili birinci sıra milletvekili adayı Av. Burcu Köksal, CHP’nin Türkiye’nin birleştirici gücü olduğunu söyledi. Birleşerek kazanacakları sloganının tek başına herşeyi anlattığını dile getiren Köksal, “Birleşe, birleşe kazanacağız. Biz bu seçimi Saadet Partili kadın arkadaşlarımızla Demokrat Partili ağabeylerimizle, DEVA Partili dostlarımızla, Gelecek Partili kardeşlerimizle, milletle, Millet İttifakı’yla beraber birleşe, birleşe, çalışa, çalışa kazanacağız. Ve ben inanıyorum ki muhalefet milletvekili olarak kutladığım son bayram bu bayram. Önümüzdeki bayram, benimle beraber iki vekil arkadaşım da dâhil olmak üzere en az üç iktidar milletvekili olarak ve Afyonkarahisar’dan bir Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak Afyonkarahisar’a müjdeler vererek kutlayacağız, kazanacağız. Her yerde söylüyorum bu seçimi yorulmak nedir bilmeden, hastalanmak nedir bilmeden, bıkmadan, usanmadan, gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmadan çalışan çalışa kazanacağız. Kazanmak zorundayız. Ülkedeki haksızlıklara, hukuksuzluklara, adaletsizliklere dur demek için, soyguna, talana, yolsuzluklara dur demek için herkesin alın terinin karşılığını alabildiği bir Türkiye için. Bu ülkeye hak, hukuk, adalet ve liyakat getirmek için kazanmak zorundayız. Hak, hukuk, adalet, bu ülkeye hak, hukuk, adalet gelecek. 13’ncü cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Köşkü’ne çıktığında Millet İttifakı parlamentoda iktidarı kazandığında bu ülkeye hak, hukuk, adalet ve liyakat gelecek. Buradan şunu da bir kez daha söylemek istiyorum. 26 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 12.00’de Genel Başkanımız 13’ncü Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu kurtuluşun ve kuruluşun toprakları Afyonkarahisar’da olacak. Herkesi saat 12.00’de Anıtpark’ta bu büyük buluşmaya bekliyoruz. Hep birlikte birleşe, birleşe biz bu iktidarı kazanacağız diyorum. Afyonkarahisar hakkını alacak diyorum. Seçimden seçime gelen iktidar milletvekilleri bizim iktidarımızda iktidar, milletvekilliği nasıl yapılır görecek diyorum. Birlikte kazanacağız. Birlikte başaracağız. Yolumuz açık olsun. Yolumuz aydınlık olsun. Yolumuz her daim Gazi Mustafa Kemal. Atatürk’ün yolu olsun.” şeklinde konuştu “MİLLETİN IZDIRAPLARI YOL GÖSTERİCİMİZDİR”

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, CHP’nin düzenlediği bayramlaşma programında Millet İttifakı partilerinin katılımcılarına hitap etti. Uysal şöyle konuştu: “Bütün acılarımıza rağmen umudu büyütmek adına bayramların umut olduğu bilinciyle Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun. 20 yıllık bir dönemin içerisinde bir dönemi kapatmak adına milletin adına, milletin vicdan hizasında durarak millete gidiyoruz diyerek yetkiyi de gücü de millette arayarak bugün seçim sandığına doğru yaklaşıyoruz. Her seçim elbette kendi şartları içerisinde manası vardır. Ama tarihi şartlar içerisinde olduğumuzu buradaki heyecandan da anlayabiliyoruz. Israrla ifade ettiğim bir kez daha sizlerin huzurunda da altını çizmek isterim. Milletin ızdırapları yol göstericimizdir. Gençlerimizin, kadınlarımızın toplumsal tüm kesimlerin beklentileri bizim kılavuzumuzdur. Bu büyük ülkeyi dünden bugüne aldığımız bu büyük cumhuriyeti ant olsun ki yarınlara ne bir çakıl taşını eksiksiz ne de bir vatandaşını umutsuz ulaştıracağız. Bu büyük ülkenin manasını kavramayanlar sanki bu büyük cumhuriyet 3 Kasım 2002’de kuruldu diye varsayanlar, bu büyük geçmişi yok varsayanlara inat, biz büyük tarihe, bu büyük tarihe sırtımızı dayıyoruz. İşte Kocatepe buradadır. Yüz binlerce şühedanın bize emanet ettiği bu vatan toprağının kanlarıyla, canlarıyla, hamuruna karışan o şühedaya borcumuz var. Birileri gibi kendi ikmallerinin teminatı olsun diyerek kendi çocuklarının geleceklerini teminat altına alsınlar diyerek değil, 85 milyonunun geleceğini ve imparatorluk bakiyesi olarak Kafkaslar’dan Orta Doğu’ya, Orta Asya’ya, Balkanlar’a ardımızda bıraktığımız o büyük topraklarında ızdırabının sesini yükseltmek adına yapıyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM