“Cumhurbaşkanı camii avlusunda Kılıçdaroğlu’nu yuhalattı”

“Cumhurbaşkanı camii avlusunda Kılıçdaroğlu’nu yuhalattı”

SP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Fatih Aydın, partisinin bayramlaşma programında konuştu. Aydın, “Erdoğan’a yapılacak en büyük iyilik iktidar değişikliğidir.” Dedi

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Programa; SP İl Başkanı Beytullah Karataş, parti yöneticileri SP Genel Başkan Yardımcısı CHP Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Fatih Aydın ve partililer katıldı.

“SİYASİLERİN KULLANDIĞI DİL ÖRNEKTİR”

SP İl Başkanı Beytullah Karataş’ın partilileri selamlayıp Ramazan Bayramını kutlamasının ardından SP Genel Başkan Yardımcısı CHP Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Fatih Aydın partililere hitap etti Aydın, “Sayın Cumhurbaşkanı camii avlusunda insanlara muhalefet partisinin liderini yuhalattı. ‘Yuhlamanız yetmez. Bunları aynı zamanda siyasi mefta haline getireceksiniz.’ dedi. Vay be. Şimdi en üstteki bir kişi, yönetici bu dille siyaset yaparsa o zaman toplumda ne olur? Fırtınalar meydana gelir. Siyasiler, yöneticiler, toplumların, öğretmenleridirler, liderleridirler, rehberleridirler. Kullandıkları dilin örnek olması gerekir. Eğer siz İstanbul’da muhalefet cumhurbaşkanı adayını yuhlatırsanız bunun karşılığı size Adıyaman’dan çıkar. Malatya’dan çıkar. Ve bu dil bu topraklara fayda vermeyen bir dildir. Bundan dolayı bu dilin değiştirilmesi gerekir. Bizim kutsallarımız, bizim siyasetimiz, siyasi rant için kullanacağımız araçlar değil, uğruna canımızı vereceğimiz değerlerimizdir. Bundan dolayı ırkımız, partimiz, yaşam tarzımız, dünya görüşümüz ne olursa olsun bu ortak değerlerimizin kullanılmasına hiçbir şekilde izin veremeyiz. Bundan dolayı zaten bu anlayışın değişmesi gerekir. Bu iktidarın gitmesi gerekir. Bunlar yoruldular. Erdoğan yoruldu, yıprandı, tükendi. Dinlenmeleri gerekir. Bugün Recep Tayyip Erdoğan’a yapılabilecek en büyük iyilik iktidar değişimidir. Çünkü Türkiye’yi yormaya, Türkiye’yi yıpratmaya, Afyon’u tüketmeye başladılar. Buna izin vermemek gerekir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM