Sandıklı Termal Otel  konuklarını memnun ediyor

Sandıklı Termal Otel konuklarını memnun ediyor

Sandıklı Termal Otel Müdürü Abit Dedebek, otel hizmetinden konukların duyduğu memnuniyetten mutluluk duyduklarını, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün başarılı çalışmalarında kendilerine destek olduğunu açıkladı

 

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün döneminde belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayan Sandıklı Termal Oteline memnuniyetin her geçen gün arttığı bildirildi.
Google.com arama motorunda Sandıklı Termal Oteli’nde konaklayan misafirlerin ad ve soyadları ile yaptıkları yorumlarda otelden alınan hizmetle ilgili memnuniyetler ifade edilerek otele beş üzerinden beş yıldız verdi.
Sandıklı Termal Otel Müdürü Abit Dedebek konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün verdiği desteklerle birlikte misafirlerimize hizmet verme noktasında kendimizi geliştirmeye devam ettik. Uzun seneler bu sektörde çalıştığm. Bilgi, birikim ve tecrübelerimi Sandıklı Termal Otel’de değerlendiriyorum. Misafirlerimizin konaklama sonrası güzel görüşlerini yansıtmaları bizleri memnun etmektedir. Ekip olarak Sandıklı Termal Otele gelen misafirlere 7/24 kesintisiz hizmet veriyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM