Vali Yiğitbaşı, halkı dinledi

Vali Yiğitbaşı, halkı dinledi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, depremzede vatandaşların şehirde misafir edilmesinde ve deprem bölgelerine yapılan yardımlar için Afyonkarahisarlı halkına teşekkür ederek, “Bu güzel gönül dostluğunuz bizi çok gururlandırdı” dedi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından vatandaşların devletle olan bağını güçlendirmek, sorunlarına etkili ve hızlı çözümler üretebilmek amacıyla düzenli aralıklarla yapılan Halk Toplantısı Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında Vali Yardımcıları; Ali Rıza Çalışır, Uğur Kolsuz, Nurullah Kaya, Mehmet Keklik, Kübra Teymur, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve kurum müdürlerinin katılımı ile Valilik B Blok konferans salonunda gerçekleştirildi.

“DEVLETİMİZİN HER ZAMANMİLLETİMİZİN YANINDA”

Vatandaşların taleplerini dinlemeden önce konuşma yapan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bugüne kadar dört Halk Toplantısı gerçekleştirerek, bine yakın vatandaşla bizzat görüştüğünü dile getirdi. Yiğitbaşı, “Elimizden geldiğince Vali Yardımcılarımız, İl Müdürlerimiz ve Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte sizlerin sorunlarına ve taleplerine hızlı bir şekilde çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Devletimizin milletimizin her zaman yanında olduğunu belirtmek istiyorum. Bizler zaten sizlerle birlikte sahada ilçelerimizde, köylerimizde, şehrimizde hem medya vasıtasıyla sık sık bir araya geliyoruz. Sizlerin ihtiyaçlarını, taleplerini en hızlı şekilde gidermeye gayret ediyoruz. Ama halk günlerimizde sık sık yaprak sizlerle birebir görüşme yapmaya gayret ediyoruz. Bununda ayrı bir sinerji enerjisi olduğunu düşünüyorum. Bugün güzel bir mesaj ve not aldım sizlerle onu paylaşma istiyorum. Ülkemizde yaşanan depremden sonra Adıyaman’dan şehrimize gelmiş olan depremzede bir ailemiz şehrimizden ayrılıyor. Bana bir papatya buketi göndermişler. ‘O bize yardımcı oldu. Destek oldu. Allah’ta ona yardımcı olsun’ yazılı bir not ile teşekkürlerini iletmişler. Ben, depremzede vatandaşlarımızın şehrimizde misafir edilmesinde ve şehrimiz dışında deprem bölgelerine yapılan yardımlarda her birinizin emeği için Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin desteği için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel misafirperverliği, bu güzel gönül dostluğunu hep birlikte millet olarak birbirimize yaşatmış olduk. Buda bizi çok gururlandırdı. İnşallah bugün birebir saat kaça kadar sürerse de görüşmelerimizi gerçekleştirip, sorunları çözüme kavuşturmak için gayret edeceğiz.” dedi. Ardından toplantıya katılan vatandaşlar ile görüşerek taleplerini tek tek dinleyen Yiğitbaşı, talepleri ilgili kurumlara havale ederek gereğinin yapılmasını söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM