Afyon Belediyesi: Siz isteyin biz çözelim

Afyon Belediyesi: Siz isteyin biz çözelim

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada Belediye birimlerinin vatandaşların başvurularının yüzde 99’unu çözüme ulaştırdığı bildirilerek, “Siz isteyin biz çözelim” denildi

 

Afyonkarahisar Belediyesi’den yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in başkanlığında vatandaşların doğrudan iletişimini sağlayan ve kesintisiz hizmet veren Beyaz Masa, Çağrı Merkezi, sosyal medya hesapları, WhatsApp İhbar Hattı ve ULAKBEL ile Afyonlular’ın yanında olduğu vurgulandı.
BAŞVURULARIN YÜZDE 99’U ÇÖZÜMLENDİ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığında etkin, şeffaf ve hesap verilebilir Belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiği belirtilen açıklamada, “Belediyemiz; tüm birimler, sosyal medya, çağrı merkezi, beyaz masa ve WhatSapp üzerinden 2023 yılı Ocak ayından 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında gelen başvuruları yüzde 99 oranında çözüme kavuşturdu. 4 bin 154 başvurunun 2 bin 668’i WhatsApp üzerinden olurken, 455’i mail, 376’sı Sosyal Yardım Başvurusu, 376’sı şikâyet talep, 272’si Beyaz Masa üzerinden yüz yüze olmak üzere 55’i de Bilgi Edinme Kanunundan faydalanan vatandaşlarımızdan oluştu. Kaliteli hizmet, hızlı iletişim, çözüm odaklı ve olumlu geri dönüş işleyişiyle çalışan Afyonkarahisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 2023 yılının ilk beş ayında belediye hizmetlerinden yararlanan kişi ve kuruluşların istek, talep, öneri ve şikâyetlerini alarak ilgili müdürlüklerle koordinasyon halinde çözüm odaklı çalışmalarını başarıyla tamamlandı. Belediye olarak vatandaşlarımıza, ‘Siz isteyin biz yapalım.’ diyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
GERİ DÖNÜŞ YAPILARAK VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLİYOR
Açıklamanın devamına şu ifadelere yer verildi: “Beyaz Masa, Çağrı Merkezi, mail, Sosyal Medya, ULAKBEL, Açık Kapı ve CİMER modülleri üzerinden toplamda 4 bin 154 başvuru yapıldı. Başvuruların tamamı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü üzerinden sorumlu müdürlüklere aktarılarak geri bildirim sağlandı. Gelen talep ve şikâyetler görevli personeller tarafından kayıt altına alarak, ilgili müdürlüklerimize iletiliyor. Takibi yapılan ve ilgili müdürlükler tarafından çözüme ulaştırılan talepler hakkında, vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgilendirme gerçekleştiriliyor. Belediyemizin ayna görevini yürüten müdürlüğümüz hem haberlerimizin hızlı ve güvenilir biçimde kamuoyuna duyurulmasında hem de hemşehrilerimizden gelen talepleri hızlı bir şekilde ilgili müdürlüklere iletme konusunda görevlerini büyük bir özveri ile yerine getiriyor. Halkla iç içe ve ulaşılabilir bir belediye olmak amacıyla vatandaşlarımızın sorunlarını birinci elden tespit ederek, kayıt altına almak ve en kısa sürede etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla çalışmalar önümüzdeki süreçte de aynı performansla devam edecek. Beyaz Masa Çözüm Merkezi, 444 03 83, 0533 311 52 52 ya da 0272 214 42 55 numaralı telefon üzerinden talep, öneri ve şikâyetlerine karşılık çözüm üretilerek ilgili birim ve kurumlara anında yönlendirme yapıyor.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM