AK Partili vekiller bakanlarla yatırımları görüştüler

AK Partili vekiller bakanlarla yatırımları görüştüler

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri; Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ettiler

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Sağlık Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Afyonkarahisar yatırımlarını görüştüler.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunseven ve Hasan Arslan, ilk olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Heyet daha sonra hemşehrimiz Emirdağlı Cezayir eski Büyükelçisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret etti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekililleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile kente yapılacak sağlık yatırımlarını görüştü. Ziyarette kent merkezine yapılması planlanan 100 yataklı hastane konusu başta olmak üzere Çobanlar, Başmakçı, Sandıklı Devlet Hastanelerinin yanı sıra diğer sağlık tesisleri, sağlık yatırımları ve doktor atamaları konuları ele alındı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM