Başkan Zeybek Ankara’da yatırımları istişare etti

Başkan Zeybek Ankara’da yatırımları istişare etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ankara’da kentte devam eden yatırmlar ile yapılması planlanan projeler hakkında bakanlık düzeyinde bir dizi ziyarette bulundu

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Ankara temasları kapsamında ilk ziyaret durağı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan oldu. AK Parti Milletvekilleri ile görüşen Başkan Zeybek’e ziyaretlerinde, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’ta eşlik etti.
Başkan Zeybek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti Milletvekillerimiz Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan’ı Başkan Yardımcım Süleyman Karakuş ile birlikte ziyaret ettik. Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışan vekillerimize yeni dönemde başarılar diliyoruz.” dedi.
Başkan Zeybek, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Spor Toto Teşkilatı eski Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i de ziyaret etti. Milletvekili Bozgeyik’e başkanlığı döneminde Afyonkarahisar’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Zeybek, yeni görevinde başarılar diledi.
“YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Başkanı Zeybek, Milletvekilleri ile birlikte yeni Türkiye Yüzyılı Kabinesinin Bakanlarına hayırlı olsun ziyareti yaptı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelen heyet, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Zeybek, “Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile birlikte Bakanımız Yumaklı’ya projelerimizden bahsederek, birlikte yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili istişare ettik. Şehrimizdeki proje ve yatırımların takipçisi olacağını belirten Bakanımız Yumaklı’ya yeni görevinde de başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
“SÖZ UÇAR ESER KALIR”
Ankara temaslarının son ziyaretini Gençlik ve Spor Bakanlığı’na gerçekleştiren Başkan Mehmet Zeybek ve AK Parti Milletvekilleri Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile bir araya geldiler.
Ziyaretin hakkında bilgiler veren Başkan Zeybek, “Kadim şehrimiz Afyonkarahisar’ımıza yeni tesisler ve spor merkezleri kazandırmak için Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ile beraber Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledik. ‘Söz Uçar Eser Kalır’ anlayışıyla şehrimiz için projeler üretmeye ve yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

 

ANA GÜNDEM AFRAY OLDU
Başkan Zeaybek beraberindeki heyetli birlikte daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretin ana gündem konusunun
AFRAY olduğunun önemle altını çizen Başkan Zeybek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atanan Abdulkadir Uraloğlu’na Milletvekillerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnşaat çalışmaları devam eden AFRAY projemiz başta olmak üzere şehrimize kazandırmayı hedeflediğimiz yatırımlarla ilgili Bakanımız Uraloğlu ile görüşmelerde bulunduk. Bizlere yakın ilgi ve alaka gösteren Bakanımıza teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM