Şuhut ve Sinanpaşa da  yatırımlardan nasiplenecek

Şuhut ve Sinanpaşa da yatırımlardan nasiplenecek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, partinin Şuhut ve Sinanpaşa teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Milletvekilleri, her iki ilçenin yeni dönemde yapılacak yatırımlardan nasibini alacağını açıkladılar

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, partinin Şuhut ve Sinanpaşa teşkilat mensuplarını TBMM’de birlikte kabul etti.
Ziyaretlerde ilçelere bağlı köy ve beldelerin yatırımlarıyla birlikte mevcut yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekilleri Özkaya, Yurdunuseven ve Arslan, Türkiye Yüzyılının başladığını, artık Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini kaydettiler. Milletvekilleri, Türkiye’nin kalkınmasının Afyonkarahisarla birlikte ilçeler ve köy ve beldelerde her bir vatandaşa olumlu olarak yansıyacağını vurgularken, Şuhut ve Sinanpaşa ilçelerinin de yeni dönemde yapılacak yatırımlardan nasibini alacağını sözlerine eklediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM