Arslan, İnceöz’le Afyon yatırımlarını görüştü

Arslan, İnceöz’le Afyon yatırımlarını görüştü

AK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’le Afyonkarahisar’a yapılan ve yapılacak olan sağlık yatırımlarını görüştü

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’ü ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar’a yapılan ve yapılacak olan sağlık yatırımları konuşuldu.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’le biraraya geldi. Arslan, ziyarette Afyonkarahisar’a yapılacak sağlık yatırımlarını eksikleri ve talep edilen ihtiyaçları konuştu. Sağlık alanında Afyonkarahisar’ın geleceğinin parlak olduğunu kaydeden Arslan, Sağlık Endüstri Bölgesi ile birlikte şehrin çevresinin değişeceğini kaydetti. Afyonkarahisar’ın önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönem de hak ettiği sağlık yatırımını alacağını söyleyen Arslan, bir ay önce Afyonkarahisar halkına verilen tüm sözlerin yerine getirileceği ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM