“Girne Koleji Afyon Kampüsü muazzam okul, farkına varılmalı”

“Girne Koleji Afyon Kampüsü muazzam okul, farkına varılmalı”

Girne Amerikan Üniversitesi kuruluşu olan Girne Koleji Afyon Kampüsü, 24 Temmuz Basın Bayramı’ndan sonra kapılarını medya çalışanlarına açtı. Girne Koleji Afyon Kampüsü Genel Müdürü Nihat Selek, “Girne Koleji Afyon Kampüsü muazzam bir okul. Kamuoyunun bu muazzam okulun farkına varması için basınımızdan destek bekliyoruz” dedi

24 Temmuz Basın Bayramının ardından Girne Koleji Afyon Kampüsü’nde kolej yönetimi tarafından dün sabah basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya; Girne Koleji Afyon Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Şensoy, Kolejin Genel Müdürü Nihat Selek, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Sezer Küçükkurt, cemiyet üyeleri ve gazeteciler katıldı.
“KOLEJ HER ÖĞRETMEN VE EĞİTİM YÖNETİCİSİNİN HAYALİNİ SÜSLÜYOR”
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kuruluşu olan Girne Koleji Afyon Kampüsü Genel Müdürü Nihat Selek, tüm gazetecilerin geçmiş 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. Yerel basında görev yapmanın çok zor ve zanaat gerektiren bir iş olduğunu, basın emekçilerinin çok zor şartlar altında kamu görevlerini ifa ettiklerini bilincinde olduklarını söyleyen Selek, “Zor şartlar altında kamu adına görev yaparken. İyi günde, kötü günde halkımıza doğruyu anlatmaya çalışıyor, çabalıyorsunuz. Bir de gazetecilik yapmanın zor olduğu süreçleri yaşadığınızı sizlerin kaleminden takip ediyor ve görüyoruz. Bu zor süreçlerde, bu zor zamanlarda görev yapan tüm basın mensuplarının katılımcıların nezdinde 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum. Eğitime katkınız yadsınamaz, hep beraber kamu menfaatini gözetmekle yükümlüyüz. Sizler sahada vatandaşı bilgilendirme vazifesini yerine getiriyorsunuz. Bizler de geleceğe yön verecek öğrencilerimizi yetiştirme gayreti içerisinde, daha iyi, daha çağdaş nesiller yetiştirirken halkı bilinçlendirme adına, halkımıza gerçekleri sunma adına siz basın mensuplarının öneminin bilincindeyiz. Girne Koleji olarak Afyonkarahisar’ da bir okulun donanım açısından her öğretmenin ve her eğitim yöneticisinin hayali olan donanıma sahip bir okul Girne Koleji. Bu okulu Afyonkarahisar’ımıza kazandıran Şükrü Şensoy beye bir eğitimci, bir Afyon’lu olarak şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
“GİRNE KOLEJİ AFYON KAMPÜSÜ MUAZZAM BİR OKUL”
“Bizim özellikle basın mensuplarından istirhamımız mutlaka doğruyu ve gerçekleri sunmanızı istiyoruz.” diyen Selek, sözlerini şöyle tamamladı: “Afyonkarahisar’da yaklaşık olarak beş tane özel okul var. Bu okulların tanıtılması, kamuoyunun bilmesi açısından gerçekten basının desteğine ihtiyacımız var. Halkımız bilsinler, nerede, nasıl bir okul var, ne gibi donanımlara sahip, nasıl bir eğitim kadrosu var? Bunları bilmeleri açısından basının desteğine ihtiyacımız var. Afyonkarahisar-Ankara karayolunda böyle bir okul yapılmış. Girne Koleji Afyon Kampüsü muazzam bir okuldur. Küçük bir üniversite kampüsü gibi burada yok yoktur. Okulumuzun her türlü donanıma sahip olduğu ve bunu halkın bilmediği kanaatindeyiz. Yani çok fazla kişinin bilmediği kanaatindeyiz. Bu noktada da desteklerinizi esirgemezseniz teşekkür ederim. Ben burada konuşmama son verirken özellikle şehit olmuş ebediyete intikal etmiş tüm basın mensuplarını da burada saygıyla anıyorum. Allah rahmet eylesin, ruhları şad olsun diyorum.” Selek’in, konuşmasının ardından okulun tanıtım videosu izlenerek okul gezildi.
AGC İLE GİRNE KOLEJİ AFYON KAMPÜSÜ SÖZLEŞME İMZALADI
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt’a 24 Temmuz Basın Bayramı anısına Girne Koleji Afyon Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Şensoy tarafından plaket verildi. Ayrıca Girne Koleji Afyon Kampüsü ile Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti arasında imzlanan eğitim protokolüne Cemiyet Başkanı Sezer Küçükkurt ile Kolejin Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Şensoy imza attılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM