Hisar Park bugün kullanıma açılacak

Hisar Park bugün kullanıma açılacak

Sandıklı Belediyesi şirketi SANBEL tarafından restore edilen Hisar Park, bugün akşam Sandıklı halkının kullanımına açılacak.

 

Sandıklı Hisar Park’ın açılışı bugün akşam saat 17.00’de hizmete açılacak. Sandıklı ilçesinde uzun zamandır âtıl durumda bulunan ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün hayata geçirdiği Hisar Kalesi İstinat Duvarı Projesi kapsamında, parkın çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları ve yol yapım çalışmaları ile eski gösterişli günlerine döndüğü öğrenildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mustafa Çöl, “Uzun bir çalışma sürecinin ardından, Hisar Tepesinde vatandaşlarımıza yönelik önemli bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimiz için sağlıklı ve güvenli bir ortamda keyifli vakit geçirebileceği ‘Hisar Park’ tamamlandı. Kent Park, Konak Park, Cumhuriyet Park’tan sonra ailelerimizin ve çocuklarımızın ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış bu modern tesislerimiz, şehrimize yeni bir değer kazandıracak. Sosyal tesislerimizde, çocuklarımız için oyun alanları, eğlence mekânları bulunuyor. Aynı zamanda, yetişkinlerimiz için dinlenme ve sosyal etkileşim alanları düzenledik. Bu tesislerimizde, ailelerimizin bir araya gelerek güzel anılar biriktirebileceği ve komşuluk ilişkilerini güçlendirebileceği ortamlar oluşturmayı hedefledik. Toplumun sosyal dokusunu güçlendiren, tarihi dokuyu koruyarak, aileleri bir araya getiren böylesine kıymetli bir hizmeti hayata geçirmemizde emeği geçen tüm ekibimize ve destek veren herkese teşekkür ederim. Hisar Parkımızın açılışını bugün saat 17.00’de gerçekleştireceğiz. Açılışa ilçe halkımızın katılımını bekliyor, bu güzel anıyı birlikte paylaşmayı umuyorum.”

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM