AFSÜ öğrenci adaylarını aileleriyle ağırladı

AFSÜ öğrenci adaylarını aileleriyle ağırladı

AFSÜ geleceğin üniversite öğrencilerini ve ailelerini AFSÜ Tanıtım Günleri’nde ağırladı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde (AFSÜ) Tanıtım Günleri 2 gün sürdü. Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Bolvadin Sağlık Hizmetleri MYO, Şuhut Sağlık Hizmetleri MYO ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Teknoloji Transfer Ofisi’nin katılımıyla Tıp Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleştirildi.

REKTÖR OKUMUŞ ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Fakülteler, Meslek Yüksek Okulları ve idari birimlerde görevli akademik ve idari personel tarafından, tercih dönemindeki aday öğrencilerin üniversite eğitiminden yerleşkeye, bölüm ve programlardan laboratuvarlara, öğrenci kulüplerinden sosyal aktivitelere kadar birçok konuda sorularını cevaplandırdı. Birimlerin kendilerine ait stantlarda tanıtıcı materyalleriyle birlikte üniversite, bölüm ve programları anlattığı etkinlikte aday öğrencilerin en çok merak ettiği sorular eğitim olanakları, akademik programlar, hastanelerdeki staj olanakları ve barınma imkânları oldu. Burdur, Kütahya, Konya, Sakarya ve Kahramanmaraş gibi illerden de aday öğrencilerin ve ailelerin stantları ziyaret ettiği tanıtım günlerinde AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, etkinlik alanına gelerek stantları teker teker dolaşıp aday öğrencilerle sohbet etti. Zorlu bir maraton ve sınavın ardından aday öğrencilerin bilgi toplama ve karar verme aşamasında olduğunu belirten Okumuş, bu organizasyonun gençlere tercihlerinde yardımcı olmak ve üniversite hakkında merak edilen soruları yanıtlamak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

TANITIM GÜNLERİNDE AFSÜ ÖĞRENCİ ADAYLARINA TANITILDI

Okumuş, sözlerini şöşle tamamladı: “Üniversitemiz birimleriyle ilgili tanıtım günlerin tercih dönemindeki aday öğrencilerimize karar sürecine destek olması açısından son derece faydalı olmuştur. Öğrenci adaylarımız ‘Sağlığın Üniversitesi’ AFSÜ’yü daha yakından tanıma fırsatı buldular. İstikrarlı olarak 5 yıl gibi kısa bir sürede gelişimini sürdürerek marka değerini artıran AFSÜ, kariyerini sağlık sektöründe şekillendirmek isteyen öğrencilerimizin adresi olmaya devam edecektir. Öğrenci adaylarımızı AFSÜ ailesinin değerli bir üyesi olmaya ve AFSÜ’lü olmanın ayrıcalığını yaşamaya davet ediyorum.”

Etkinlikte fakülte dekanları ve yüksekokul müdürleri aday öğrencilerle yakından ilgilenirken, akademik birimleri ve laboratuvarları yerinde görmek isteyen ziyaretçiler, öğretim üyeleri eşliğinde fakülte ve yüksekokulları gezme imkânı buldular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM