Hüdai Kaplıcası’nda şair gecesi etkinliği düzenlenecek

Hüdai Kaplıcası’nda şair gecesi etkinliği düzenlenecek

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Denizli Şairler ve Yazarlar Derneği’nin Hüdai Kaplıcası’nda düzenlemeyi planladığı şair gecesi etkinliğine destek vereceğini açıkladı

 

Mustafa Çöl, eğitim camiasından gelen bir Belediye Başkanı olarak Denizli Şairler ve Yazarlar Derneği’ni temsilen şahsını ziyaret eden Yazar ve Şair Dilek Kerem’in kendisinin yazdığı kitapları hediye etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

“HÜDAİ KAPLICASINDA ETKİNLİK PLANLIYORUZ”

Çöl, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Yazar ve Şair Dilek Kerem’in nazik ziyaretiyle kendisiyle bir araya geldik. Şahsıma değerli eseriyle birlikte güzel iki kitap hediye etti. Sanata ve edebiyata olan desteğimizi bir kez daha vurgulamak adına bu tür ziyaretler bizim için son derece önemli ve anlamlı. Ayrıca, Sandıklı ilçemizin gurur kaynağı olan Hüdai Kaplıcalarında düzenlemeyi planladıkları şair gecesi etkinliğine destek vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Şiirlerin ve âşık atışmalarının zengin Türk edebiyatına olan katkıları tartışılmaz. Bu tür etkinliklerle kültürel mirasımızı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için bir araya gelmek, toplumumuzun ruhunu beslemeye yönelik önemli adımlardan biridir. Belediye olarak sanat ve kültür alanında düzenlenen etkinlikleri desteklemek ve yaygınlaştırmak amacındayız. Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında gerçekleştirmeyi düşündüğümüz şair gecesi etkinliği de bu çerçevede oldukça değerli ve anlamlı bir adım. Sanatsal etkinliklerin toplumumuzun birlik ve beraberliğini pekiştireceğine inanıyorum.”

“EDEBİYAT VE SANATIN GELİŞİMİNE DESTEĞİZ”

Çöl, sözlerini şöyle tamamladı: “Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında gerçekleştirmeyi düşündüğümüz şair gecesi etkinliğinin bölge turizmine de katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sandıklı ilçemizin doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini bu tür organizasyonlarla tanıtarak, ziyaretçilerin bölgeye ilgisini artırabiliriz. Son olarak, Yazar ve Şair Dilek Kerem’e ve onun nezdinde Denizli Yazarlar ve Şairler Derneği’ne bu anlamlı ziyareti için teşekkür ediyorum. Belediye olarak, edebiyatın ve sanatın gelişimine destek olmaya devam edeceğiz. Tüm sanatseverleri ve edebiyat meraklılarını Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında önümüzdeki günlerde gerçekleşecek şair gecesine davet ediyorum. Bir arada güzel ve anlamlı bir etkinlik geçireceğimize inancım tam.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM