Taytak, inceleme ve ziyaretlerini sürdürüyor

Taytak, inceleme ve ziyaretlerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, kentte bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu

 

Önce İscehisar İlçesinde temaslarda bulunan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Başkanvekili Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve Başkan Yardımcısı Recep Yaman ile birlikte hayırsever iş insanlarından olan Necmettin Ayyıldız’ın hac yemeğine davetine katıldı.

TAYTAK, KARAMEHMET DEVLET HASTANESİNİ İNCELEDİ

Milletvekili Mehmet Taytak, İscehisar İlçesine Karamehmet Ailesi tarafından kazandırılan Karamehmet Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Mehmet Taytak, Karamehmet Devlet Hastanesinde vatandaşların hizmetine sunulan, son model cihazlarla donatılmış olan Acil Servis, Diyaliz ve Tomografi Ünitelerini yerinde inceledi. Taytak, tedavisi devam eden hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir’i de ziyaret eden Taytak, beldenin sorunları hakkında istişarelerde bulunarak, sorunların ivedilikle çözümü hususunda ilgili makamlarla görüşme sağladı.

GÜNÜN SON ZİYARETİ EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ TEMİZ’E YAPILDI

Milletvekili Mehmet Taytak, gün içindeki son ziyaretini Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Ali Temiz’e gerçekleştirdi. Taytak, şunları söyledi: “Millete ve devlete hizmet gayesiyle, birliğin, huzurun ve güvenin tahsis edilmesi için gönülleri kazanarak hizmet eden, adamlığıyla, insanlığıyla ve dostluğuyla Afyonkarahisar’a unutulmaz izler bırakan kıymetli kardeşim Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Ali Temiz’e Ankara’daki görevinde başarılar diliyorum. Rabbim, yolunu, bahtını açık eylesin.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM