“İYİ Parti adaylık teklif etti ama reddettim”

“İYİ Parti adaylık teklif etti ama reddettim”

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun yaklaşan yerel seçimler için yaptığı Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylığı teklifini “net” olarak kabul etmediğini açıkladı

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun 2024 yılı Mart ayı sonunda yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylığı teklifini net bir dille reddettiğini açıkladı.

Hüsnü Serteser, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, TOBB’da aldığımız görevler nedeniyle şahsıma hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştur. Ziyareti sırasında kendisi ile epeyce sohbet ettik. Neticede hayırlı olsun dileklerini iletti. Akabinde de şunu söyledi, ‘Başkanım siz bizim araştırmalarımız neticesinde her siyasi partidenbelli bir teveccühe sahipsiniz. Her partinin bazı kesimleri tarafından Belediye Başkanlığına aday olmanız gerektiği konuşuluyor. Biz de neticede size Belediye Başkan adaylığını teklif ediyoruz.’ şeklinde bir sözü oldu. Ben de net olarak kabul edemeyeceğimi söyledim ve hatta net lafını da özellikle kullandım ki burada hani acaba düşüncesi oluşmasın istedim. Olay bu şekilde gerçekleşti. Tabii biz Oda olarak Sayın Mısırlıoğlu’nun ziyaretini hayırlı olsun ziyareti diye paylaştık. Çünkü aslında ziyaretin amacı oydu. Ziyareti sırasında İYİ Parti İl Başkanımız adaylık teklifini bana sundu. Benim cevabım net olarak kabul etmeme şeklinde oldu. Kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebep olmamakiçin böyle bir açıklama yapma ihtiyacını duydum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM