“Altı şehidimiz varken sazlı sözlü eğlence yapanların içi rahat mı?”

“Altı şehidimiz varken sazlı sözlü eğlence yapanların içi rahat mı?”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terörist saldırısında 6 askerin şehit edilmesinin ardından Sandıklı’da eğlence düzenlenmesine tepki gösterdi. Mısırlıoğlu,“Analar ağlarken siz sazlı sözlü eğlence yaptınız. İçiniz rahat mı?” dedi

 

“İŞLERİNE GELİNCE MİLLİYETÇİ OLUYORLAR”

Sandıklı Belediye yönetimini Pençe-Kilit Operasyonunda 6 şehit olmasına karşın konser programını iptal etmemesi nedeniyle eleştiren Mısırlıoğlu, “İşlerine gelince milliyetçi oluyorlar. Altı vatan evladımız teröristlerle göğüs göğse çarpışırken ve bu cennet vatan uğruna toprağa düşüp şehit olurken Sandıklı’da konser veriliyor, sazlı sözlü eğlencelerde göbekler atılıyor. Akıl alır gibi değil. İşlerine gelince onlardan milliyetçisi yok ama iş eğlenceye gelince en ön saftalar. Öyle öfkeli, öyle üzgünüm ki şehitlerimizin acısını öyle derinden hissediyorum ki yapılan bu saygısızlığa söylenecek çok söz var ama üslubumu bozmamaya çalışacağım. Ben öfkemi dile getirmeye başlamadan önce evlatlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara ve tüm ülkemize baş sağlığı diliyorum. Onlara ömür boyu minnettar olacağız.” ifadelerine yer verdi.

“BAŞKA SEBEPLERLE KONSER İPTAL ETMEYİ BİLİYORLAR”

Şehit haberlerine rağmen Sandıklı Belediyesi tarafından basına servis edilen konser haberlerinin maksadının aştığını ifade eden Mısırlıoğlu, “Hem acı haberlere rağmen eğlenebiliyorlar hem de bu eğlence anlarını utanmadan boy boy fotoğraflarla sitelerinde paylaşıp basına servis ediyorlar. Başka sebeplerle bir günde konser iptal etmeyi biliyorlar ama 6 evladımızın şehit olması onlar için geçerli bir sebep değil demek ki.” ifadelerini kullandı.

“Bu HANGİ VİCDANA SIĞAR?”

Ateşin düştüğü yeri yaktığını ifade eden Mısırlıoğlu, “Bu yapılan büyük bir saygısızlık, merhametsizlik, vicdansızlıktır. Kaç ocağa ateş düştü, analar evlatsız, kadınlar eşsiz, evlatlar babasız kaldı. Gerçekten ateş düştüğü yeri yaktı ne yazık ki. Bu haberler karşısında hepimizin bir durup düşünmesi, duygulanması, üzülmesi gerekirken ne yazık ki bu şehadet haberlerine rağmen yapılan bu saygısızlığın altında ezildik. Şehitlerimizden biri şehit oğlu şehit oldu. Bir baba oğlunun şehit haberini çalışırken iş yerinde aldı. Evlere Türk Bayrağı asıldı. Analarımız, bacılarımız ağlarken Sandıklı’da coşkuyla dans edildi. Hangi vicdana sığar bu.” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZ BİZE HAKKINI HELAL EDECEK Mİ?”

“Şehitlerimiz bize hakkını helal edecek mi?” diye soran Mısırlıoğlu, şunları kaydetti: “Sandıklı Belediye Başkanı’na şöyle seslendi: “Sandıklı Belediye Başkanı’na buradan seslenmek istiyorum; eskiden mahallede bir cenaze olsa televizyon, radyo açılmazdı. Kendi evlerimizde bile yüksek sesle gülmez, gülemezdik. Şimdi ne oldu da bu hale geldik? Başınızı yastığa rahat koyabildiniz mi? O ateş sizin ocağınıza düşse idi aynı şekilde eğlenebilecek miydiniz? Sizin ocağınız neresi onu da sorgulamak lazım tabi. Çünkü bu düşen ateş bizim ocağımıza, cennet vatanımıza düştü. Şehit olanlar bizim evlatlarımızdı. Şehitlerimiz bize haklarını helal edecekler mi acaba.”

“HERKES ELİNİ VİCDANINA KOYMALI”

Herkesin elini vicdanına koyup düşünmesi gerektiğinin altını çizen Mısırlıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:  “Gencecik evlatlarımızın terör belasına kurban verildiği günlerin son bulmasını diliyorum. Terör belası ülkemizden defedilene dek her birimiz birer nefer olacağız, olmalıyız. İlla ki sınırda nöbet tutan asker olmamıza gerek yok. Ülkemizde böylelerine ahlak dersi vermek, milliyetçiyiz diye gezenlere haddini bildirmek de bir vatan görevidir. Acılı ailelerimize ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum. Şehitlerimiz nurlar içinde yatsın, vatan sağ olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM