Milletvekili Arslan ve Başkan Çöl, esnafı dinledi

Milletvekili Arslan ve Başkan Çöl, esnafı dinledi

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, memleketi Sandıklı ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ile birlikte esnaflarla bir araya geldi

 

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, ilçedeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler, dilediler. Çöl ve Arslan, esnaflarla samimi ve sıcak bir sohbet gerçekleştirerek geleceğe yönelik iş birliği fırsatları değerlendirdiler.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ziyaret sırasında esnafların güçlü ve dinamik bir ekonomi için ne kadar önemli bir rol oynadığını vurguladı. Çöl, “İlçemizdeki esnaflarımızın emekleri ve çalışmaları, Sandıklımızın sosyal ve ekonomik kalkınmasına büyük katkılar sağlamaktadır. Bizler de belediye olarak, esnafımızın yanında olduğumuzu ve desteklerimizin devam edeceğini belirtmek istiyoruz.” dedi. AK Parti Afoynkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sandıklı’nın güçlü bir ekonomiye sahip olması için el birliği ile çalışmanın önemini vurguladı. Arslan, “Esnaflarımızın başarısı, ilçemizin başarısı demektir. Onların her zaman yanındayız ve gereken desteği sunmaya devam edeceğiz. Sandıklımızın kalkınması ve büyümesi için birlikte adımlar atacağız.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM