Olgun: Karar verin iktidar partisi misiniz, muhalefet partisi misiniz?

Olgun: Karar verin iktidar partisi misiniz, muhalefet partisi misiniz?

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, iktidar partisi milletvekillerinin, sorunların sorumlusu kendileri değilmiş gibi çözüm adresinin AK Parti olduğu yönündeki söylemelerine tepki gösterdi. Olgun, “İktidar partisi misiniz yoksa muhalefet partisi misiniz bir karar verin” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, iktidar partisi milletvekillerinin ülkede yaşanan ekonomik sorunların nedeni kendileri değilmiş gibi hareket ederek vatandaşla adeta dalga geçtiklerini ileri sürdü.

“EMEKLİYİ BU HALE GETİREN SİZ DEĞİL MİSİNİZ?”

İktidar mevkidaşlarına yüklenenen İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, “Yaptıkları tek icraat yapacağız edeceğiz. Yaparsak biz yaparız biz çözeriz. Başka becerdikleri bir şey yok. Halkımızla resmen dalga geçen bu zihniyet, utanma duygusunu da kaybetmiş durumda. Allah’ım bizi utandırma diye dua eden bu iktidarın bu duasını Allah kabul etti ki bunlarda utanma duygusu kalmamış. Biz de Allah’ım bunları ıslah etsin diye dua ediyoruz. AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın ‘Bilhassa emekli vatandaşlarımızın maaşları ile alakalı taleplerini, ilgili makamlara ileteceğim.’ sözleri malumdur. Emekliyi bu hale getiren, emekliler arasında ayrımcılık yaparak uçurum yaratan siz değil misiniz?” diye sordu.

“İKTİDAR VEKİLLERİ ÇÖZÜM MAKAMIDIR”

İktidar partisinin, emeklinin taleplerini iletme makamı değil talepleri çözme makamı olduğunu ifade eden Olgun, “AK Parti Milletvekili Ali Özkaya talepleri ilgili makamlara iletmek için söz vermiş. Muhalefet makamlarına mı ileteceksin sana gelen talepleri? Bu ülkenin iktidarında olan bir partinin milletvekili talepleri iletme makamı değil çözüm makamıdır. Bu ülkenin çözüm makamındaki kişiler sorunları kime iletecekler. Demek ki; Sizin iktidar partisi milletvekilleri olarak sözünüz geçmiyor. Demek ki; iktidar partisi milletvekilleri gelen talepleri çözme sözü veremiyor. Demek ki; İktidar partisi milletvekilleri emeklinin taleplerini ancak ve ancak ilgili makamlara ileteceğine söz verebiliyor.” ifadelerine yer verdi.

“ÜLKEYİ BU HALE GETİREN SİZ DEĞİL MİSİNİZ?”

İktidar partisi zihniyetinin kendini muhalefet partisi sandığını ifade eden Olgun, şunları kaydetti: “Bu ülkeyi bu hale getiren siz değil misiniz? Seçim sonrası söylemlerini takip ediyorum. Utanmasalar ‘enkaz devraldık’ diyecekler ve muhalefet partilerini suçlayacaklar. Bu ülkeyi 21 yıllık iktidarlarında bu hale getirenlerin kendilerinin olduğunu hatırlatırım. Bu ülkenin her dinamiği ile oynayan, ‘Ben yaptım oldu’ zihniyetiyle ülkeyi alt üst eden sizsiniz. Liyakatsiz kişilere koltuk sağlayan sizsiniz. Ekonomiden anlamadığınız halde ekonomistim diye gezen yine sizsiniz. İşte bu zihniyetle yönettiğiniz ülkemizin durumu içler acısına döndü. Şimdi de utanmadan sıkılmadan, sorunları biz çözeriz diye yalan siyaseti yapıyorsunuz. Yerel seçimlere kadar da yalan siyasetini devam ettireceksiniz. Ama şunu da unutmayın, artık bu milletin yalanlara karnı tok.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM