Çöl: Samimi sohbetler vatandaşı anlamamızı sağlıyor

Çöl: Samimi sohbetler vatandaşı anlamamızı sağlıyor

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, pazarcı esnafıyla yaptıkları sıcak ve samimi sohbetlerin yönetim olarak vatandaşı anlamalarını sağladığını ifade etti

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ilçede Pazartesi günleri kurulan pazarları ziyaret ederek esnafla görüştü.

“SAMİMİ SOHBETLER VATANDAŞIMIZI ANLAMAMIZI SAĞLIYOR”

Mustafa Çöl, pazarcı esnafı görüşmesi sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sandıklı ilçemizde kurulan pazarlar hem ticaretin canlandığı hemde sosyal etkileşimlerin yoğunlaştığı alanlardır. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde gözlemleme fırsatı yakaladık. Hemşehrilerimizle sohbet ederek, onların beklenti ve taleplerini dinledik. Bu samimi ve sıcak sohbetler, yönetim olarak vatandaşlarımızın isteklerini daha yakından anlamamıza yardımcı oluyor. Amacımız, ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamasını sağlamak ve onların hayatını kolaylaştıracak adımlar atmak. Bu doğrultuda, pazarlarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızın nabzını tutmaya ve onların görüşlerini dikkate almaya önem veriyoruz.”

“ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çöl, sözlerini şöyle tamamladı: “Belediye olarak, ilçemizin kalkınması, güzelleşmesi ve yaşanabilir bir yer olması için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dileklerimizi ilettik. İlçemizin ekonomik canlılığının artması ve esnafımızın daha iyi şartlarda ticaret yapabilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Sonuç olarak, bugünkü ziyaretimizde gördük ki, vatandaşlarımızın desteği ve katkısıyla Sandıklımızın geleceği parlak. İlçemizi daha da güzel günlere taşımak için birlikte çalışmaya ve elbirliğiyle çözümler üretmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyor, ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM