Afyon’dan sonra Kayseri’de buluştular

Afyon’dan sonra Kayseri’de buluştular

Afyonkarahisar eski Vali Yardımcısı iken Erzurum Horasan Kaymakamı olan Ömer Tekeş, Afyonkarahisar eski Valisi Gökmen Çiçek’in yanına, Kayseri Vali Yardımcılığı’na atandı.

 

KUTU

ÖMER TEKEŞ KİMDİR?

Ömer TEKEŞ,1991 yılında Elazığ ilinde doğdu.İlk,orta ve lise eğitimini Elazığ ilinde tamamladı. 2015 yılında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Gençlik lideri olarak görev aldı. Aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik görevlerinde bulundu. Mezun olduktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayan Kaymakamımız Gençlik ve Spor, Kültür ve Sosyal İşler ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairelerinde görev yaptı. Balıkesir Valiliği Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.Balıkesir ilinde Valilik stajını,Aydın ili Sultanhisar ve Ordu ili Ünye ilçesinde Kaymakam refikliğini, Çorum ili Ortaköy ve Mecitözü ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı. Yurtdışı eğitimini İngiltere LeicesterÜniversitesinde  İngilizce üzerine tamamladı.

Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlamasının ardında sırasıyla; Afyonkarahisar/Bayat Kaymakamlığı, Afyonkarahisar/Kızılören Kaymakamlığı, Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM