Afyonkarahisar’da Halk Oyunları Rüzgârı

Afyonkarahisar’da Halk Oyunları Rüzgârı

 

Afyonkarahisar, 21. Uluslararası Halk Oyunları Festivali önceki gün gerçekleştirildi. Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinliklerinde sahne alan Halk Oyunları ekipleri bu kez de Zafer Meydanı’na renk kattılar.

Halk oyunları ekipleri kendi ülkelerinin ve yörelerine ait oyunları, giydikleri farklı kıyafetler ile sahneledi. Festivali ilgiyle izleyen Afyonkarahisarlılar, muhteşem bir görsel şölen yaşadı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen geceye AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Beldiye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“HALK OYUNLARI EKİPLERİMİZİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM”

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Büyük Taarruz ’un 101. Yılını büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını söyledi. Zeybek, “21. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivalimizi Zafer Meydanımızda hemşehrilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Festivalimize katılan Bulgaristan, Bosna Hersek, Bandırma Belediyesi, Hindistan, Gürcistan, Makedonya, TÜFEM Ankara, Kazakistan, Romanya, Polonya, İran Türkleri ve Giresun Belediyesi Halk Oyunu ekiplerine gönülden teşekkür ediyorum. Kendilerini Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM