“İşgal Günlerinde Afyonkarahisar” fotoğraf sergisi 15. Kez açıldı

“İşgal Günlerinde Afyonkarahisar” fotoğraf sergisi 15. Kez açıldı

 

27-30 Ağustos Zafer Haftası ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Araştırmacı-Yazar Hasan Özpınar’ın kişisel arşivinde bulunan fotoğraflardan hazırlanan “İşgal Günlerinde Afyonkarahisar” adlı fotoğraf sergisinin bu yıl 15’incisi açıldı.

Araştırmacı-Yazar Hasan Özpınar, bu yıl 15’ncisini hazırladığı “İşgal Günlerinde Afyonkarahisar” adlı fotoğraf sergisini kent halkına sunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Hasan Özpınar, Kocatepe Gazetesi’ne verdiği demeçte şunları kaydetti: “Bu yıl ‘İşgal Günlerinde Afyonkarahisar’ adlı sergiyi 15’nci kez sergiliyoruz. 15 yıldır aksatmadan her yıl 27-30 Ağustos tarihleri arasında 4 arası gün süre ile bu fotoğrafları 27 Ağustos tarihinde kentimizin kurtuluş gününde Zafer Müzesi yanında, daha sonra PTT önünde sergiliyoruz. Yaklaşık kişisel arşivimde bulunan 150 fotoğraftan seçtiğimiz fotoğrafları sergiliyoruz. Aynı ismi taşıyan kitabımızın da bu vesileyle tanıtımını yapıyoruz. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin milli refleksini diri tutmak için bu çalışama önem veriyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM