Zeybek sorunu çözdü, Afyonspor’da yüzler gülüyor

Zeybek sorunu çözdü, Afyonspor’da yüzler gülüyor

 

HES ilaç Afyonspor’un ihtiyacı olan maddi kaynak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından sağlandı. Afyonspor’un borçlarının ödendiği, yeni transferlerin sahaya çıkması için engel kalmadığı öğrenildi.

HES İlaç Afyonspor yönetimi geçtiğimiz hafta ligin ilk maçına çıkmadan önce bir açıklamada bulunarak Federasyon’a yatırılması 5 milyon TL’nin sağlanamaması nedeniyle yeni yapılan transferlerin Federasyon’dan onayının alınamadığını açıklamıştı. HES İlaç Afyonspor ligin ilk maçına önceki dönemden kalan ve altyapıdan gelen oyuncuları ile çıkmış, yeni transferlerini sahaya sürememişti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Afyonspor’un ihtiyaç duyduğu kaynağın sağlanması için gereken girişimlerde bulundu. Zeybek’in çabaları ile 5 milyon TL temin edilerek Afyonspor’un Federasyon’a olan borçları yatırıldı. Borçların yatırılması ile birlikte yeni transferlerin lisansları Futbol Federasyonu tarafından onaylandı. HES İlaç Afyonspor ligin ikinci maçına tüm kadrosu ile çıkabilecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM