Taytak MHP’li Belediyeler için İller Bankası’nda

Taytak MHP’li Belediyeler için İller Bankası’nda

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’le MHP’li Belediye yönetimlerinin kredi ihtiyaçlarını görüştü. Taytak, “Önümüzdeki yerel seçim öncesi başkanlarımızın hayata geçirmeyi düşündüğü diğer projeler için genel müdürümüzden destek istedik.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette MHP’li Belediyelerin kredi talepleri konusuda istişare edildi.

Mehmet Taytak, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’ü makamında ziyaret ederek, belediyelerin talep ve istekleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Milletvekili Mehmet Taytak, “İller Bankası Genel Müdürümüz Recep Türk Bey’i makamında ziyaret ederek yeni görevi sebebiyle hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretimiz esnasında Afyonkarahisar’da üç hilalimizi dalgalandıran belediyelerimizin taleplerini ilettik. Belediye başkanlarımız seçim öncesi verdiği sözlerin birçoğunu çok şükür gerçekleştirdiler. Önümüzdeki yerel seçim öncesi başkanlarımızın hayata geçirmeyi düşündüğü diğer projeler için genel müdürümüzden destek istedik. Belediye Başkanlarımıza bugüne kadar ilgili bütün kurumlardaki konularda destek olduk. Onlar hemşerilerimize hizmet götürmek için gece gündüz çalıştılar. Her zaman dediğimiz gibi bizim sevdamız Afyonkarahisar’dır. Yerel seçim öncesi verdiğimiz sözlerimizi yerine getireceğiz. Genel Müdürümüzden kalan projeler için sözümüzü aldık. Kendisi Afyonkarahisar ilimize hizmet vermek ve belediyelerimizin halkımıza daha iyi hizmet götürebilmeleri için yaptıkları projelere destek vereceklerini ifade etti. Ben Sayın Genel Müdürümüze ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda güzel hizmetleri vatandaşlarımızla paylaşacağız.” dedi. Ziyaret sonrası Milletvekili Mehmet Taytak İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’e Afyon mermerinden yapılmış haşhaş motifli Türk bayrağı hediye etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM