“CHP olarak toparlanacağız!”

 “CHP olarak toparlanacağız!”

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz, CHP olarak toparlanacaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz, kavganın damgasını vurduğu genel kurul toplantısını Kocatepe Gazetesi muhabirine değerlendirdi.

“YIPRANDIK, OLUMSUZLUKLARI TOPARLAYACAĞIZ”

Yıpratıcı bir genel kurul sürecini geride bıraktıklarını dile getiren Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz, “Bizi yıpratıcı bir genel kurulu geride bıraktık. Her anlamda yaşananlar bizleri çok üzdü. Partimize de zarar verici etkileri oldu. Ancak bizler tüm bu olumsuzlukları toparlamak niyetindeyiz. İnsanın olduğu yerlerde bu tarz olaylar yaşanabiliyor. Her ne kadar bizlere yakışmasa da üzülsek de maalesef böylesi olumsuzlukları da yaşıyoruz. Ancak bizim söylemlerimiz de yolumuzda bellidir. Biz birlik, beraberlik niyetiyle yola çıktık, birlik, beraberlik vurgusu yaptık. Seçime aday olanlar genel kurula katılan tüm partililerimiz bu partinin evladıdırlar. Dolayısıyla biz inanıyorum ki bunu toparlayarak, birbirimize sarılırız ve yolumuza devam ederiz. Olması gereken de CHP’ye yakışan da budur.” dedi.

“ÜÇ ADAY SEVİYELİ BİR REKABET ORTAYA KOYDUK”

Rakipleri Mehmet Dereağzı ve Bülent Güleniş’le birlikte seviyeli, örnek bir rekabeti ortaya koyduklarına değinen Çetinöz, “Üç başkan adayı kendi aramızda seviyeli bir rekabeti yaşadık. Genel kuruldaki hadiseler dışında kaliteli bir rekabet vardı. Herkes parti için çalışmak gayesiyle bu yola çıkmıştı. Herkesin kendince inandığı değerler vardı. İfade ettiğim üzere hepimiz bu partinin evladıyız. Ben seçimimiz sonunda kazananın demokrasi olduğuna inanıyorum. Delegelerimiz iradelerini ortaya koydular. Divan Başkanlığı noktasında da delegelerimiz seçimi kendileri yapmak istediler. Seçimde de başkan adayları için delegeler kendilerini fikren yakın hissettikleri başkan adayı ve listesine oy verdiler. Mehmet Dereağzı ve Bülent Güleniş ile birlikte çalışacağız. Biz insanlarımızı ayrıştırmadan, ötekileştirmeden farklı beklentilere ve fikirlere saygı gösteriyoruz var.  Afyon CHP Merkez İlçe Başkanlığı dürüst insanların örnek alınacağı siyasi bir yapıya doğru ilerliyor. Benim buna olan inancım tamdır. Benim kongrede aslında gördüğümde buydu. Madalyonun öbür tarafından bakarsak, çok kötü şeyler yaşadık. Ama delegelerimiz bir irade gösterdiler. Bir duruş sergilediler. Delegelerimizin birlik, beraberliği sağlamak için bir mücadele göstermesi, delegasyonun bir mesajıydı. Böyle görmek istiyorum. O yüzden de toparlanacağımıza benim inancım tamdır.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM