Uygur’dan öğrencilere müjde!

Uygur’dan öğrencilere müjde!

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Suat Uygur, başta Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı olmak üzere ilgili ve yetkili kişilerle yaptıkları görüşmeler sonucu çıraklık eğitimi alan öğrencilerin okul sorununu çözüme kavuşturduklarını açıkladı

 

Suat Uygur, 2023-2024 yılı eğitim öğretim dönemi başlangıcında yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturduklarını ifade etti. Uygur, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Milletvekilileri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunusuven ve Dr. Hasan Arslan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile görüşmesinin olumlu sonuçlar verdiğini belirtti.

Uygur, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Mimar  Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesine başlayan 80 kız öğrencimiz 1 Ekim 2023 tarihi itibariye İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim görmeye başlayacaktır. Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesine devam eden erkek öğrencilerimize de ikinci dönemde merkezde bir okul ayarlanması için talebimiz devam etmektedir. Esnafımızın sıkıntı ve sorununu çözmek için her daim yanınızdayız. Sayın Valimize, milletvekillerimize İl Başkanımıza, İl Milli Eğitim Müdürümüze emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM