“Baskılayıcı ve paydaşlık rolümüzü ortaya koyacağız”

“Baskılayıcı ve paydaşlık rolümüzü ortaya koyacağız”

Afyonkarahisar’da sağlık çalışanları ile bir araya gelen Yeni Sendika Genel Başkanı Metin Memiş, sendika olarak sağlıkta şiddetin önlenmesi, sağlık okuryazarlığının geliştirilmesi ve mesleki saygınlığın artırılması yönünde ciddi çalışmalar yaptıklarını söyleyerek, “Bürokrasinin bu konularda etkin çalışmalar yapması için hem baskılayıcı hem de paydaşlık rolümüzü ortaya koyacağız” dedi

Samsun, Ordu ve Giresun illerinde de çalışmalarda bulunan Yeni Sendika Genel Başkanı Metin Memiş’e Afyonkarahasir temaslarında Genel Başkan Vekili Fatih Seyran ile Genel Başkan Yardımcıları Recep Temel ve Fatih Cingöz de eşlik etti. Sendikanın Afyonkarahisar İl Temsilcisi Osman Aktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Saka, İhsan Gümüşkanat, Tayfun Büyükçombak ve Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltı programı kapsamında sağlık çalışanları ile buluşuldu.
“ORTAK AKILLA KAYDA DEĞER ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÜRETECEĞİZ”
Sendika çalışmaları hakkında sağlık çalışanlarına bilgiler veren Genel Başkan Memiş, “İhtisas komisyonlarımızı kurduk ve aktif bir şekilde çalışmalara başladık. Önümüzdeki süreçte bilimsel, akademik veriye dayanan saha çalışmaları ile çalışanlarımızın sorunlarına ortak akılla kayda değer çözüm önerileri üreteceğiz. Sendika olarak özellikle bürokrasinin bu konularda acilen etkin çalışmalar yapması için hem baskılayıcı hem de paydaşlık rolümüzü ortaya koyacağız.” diye konuştu.
Programın ardından Genel Başkan Memiş ve beraberindeki heyet saha ziyaretleri gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve 112 Acil Komuta Merkezi çalışanlarını ziyaret eden sendika yöneticileri özlük ve sosyal haklara ilişkin çalışanların sorunlarını yerinde dinleyerek sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM