Afyon Girne Koleji’nden Anıtkabir’e 100. yıl ziyareti

Afyon Girne Koleji’nden Anıtkabir’e 100. yıl ziyareti

Afyon Girne Koleji yöneticileri, öğretmen ve ilkokul öğrencileri Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Anıtkabir’i ziyaret ettiler

Afyon Girne Koleji Kurucusu Murat Şensoy, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında İlkokul öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek çelenk bıraktı.  Anıtkabir ziyaretinde ilkokul öğrencileri ve öğretmenlerine veliler de eşlik etti.

Afyon Girne Koleji Kurucusu Şensoy, Anıtkabir anı defterine yazdığı yazı da Atatürk ilkeleri doğrultusunda, bilimin ışığında ilerleyecek öğrenciler yetiştireceklerine kaydederek, “Aziz Atatürk, Türk Milleti’nin tüm milli, manevi, ahlaki değerlerini özümsemiş, evrensel değerleri benimsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gençler yetiştirmek idealinden asla ayrılmayacak öğretmenlerimiz ve birinci vazifesi Türkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek olan Türk gençliği ile huzurunuzdayız. Afyon Girne Koleji olarak; Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Atatürk ilkeleri doğrultusunda ilelebet yaşatmak, akıl ve bilimin ışığında çağdaş uygarlık düzeyine çıkartmak için çalışacağımızın sözünü huzurunuzda tekrarlamak üzere buradayız.

Bir kez daha bize emanet ettiğiniz vatan için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, saygı ve minnetle anıyoruz…” ifadelerini kullandı.

Anıtkabir ziyareti sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaret edilerek öğrenciler bilgilendirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM