3. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi düzenlenecek

3. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi düzenlenecek

AKÜ Girişimcilik ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “3. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi” düzenlenecek

 

TOBB Afyonkarahisar Oda-Borsa Akademik Danışmanı Prof. Dr. Cantürk Kayahan, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Girişimcilik ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar ile AKÜ öğrencileri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Heyet, Serteser ile Girişimcilik ve Kariyer Uygulama Merkezi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Prof. Dr. Kayahan, AKÜ Girişimcilik ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Gürpınar, Serteser’i 31 Ekim-1 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek 3. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi’ne davet etti.

ATSO Başkanı Serteser, ziyaret ve davet dolayısıyla teşekkür ederek AKÜ Girişimcilik ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin çalışmalarında başarılar diledi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

Sinanpaşa’da çekilen film 4 ödül aldı

 

Sinanpaşa İlçesi’nde çekilen “Bozkırı Yeşillendirme Hikayesi” isimli sinema filmi Avrupa’da 4 ödül aldı

 

Sinanpaşa İlçesi’nde,  yönetmenliğini Mustafa Ersöz’ün yaptığı, ilkokul ve lise öğrencilerinin başrollerini paylaştığı “Bozkırı Yeşillendirme Hikayesi” isimli uzun metraj sinema filmi çekildi. Dört yakın arkadaşın Sinanpaşa İlçesi’nin bozkır tepesini orman yapma hayalini konu alan filmin yönetmenliğinin yanı sıra senaryo yazarı da olan Mustafa Ersöz, senaryo üzerinde 6 ay çalışıp çekimleri kendi bütçesinden karşıladığını belirterek, “Filmde mahallenin gençleri, rol aldılar. Annem Güldane Ersöz ve büyük kız kardeşim İpek Buğa film seti için yemek yaptılar.” dedi.

Avrupa’da 4 ödül aldıklarını kaydeden Ersöz, filmin YouTube’den izlenebileceğini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM