Afyonlu Profesör Kandemir, yine en etkili bilim insanları arasında

Afyonlu Profesör Kandemir, yine en etkili bilim insanları arasında

 

 

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Afyonkarahisar’lı Prof. Dr. Fatih Mehmet Kandemir, en etkili bilim insanları listesinde bu yılda yerini aldı

 

Aslen Afyonkarahisar’lı olan Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Mehmet Kandemir, en etkili bilim insanları listesine dördüncü kez girme başarısını gösterdi.

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesinde Öğretim Üyesi görevinde bulunan Prof. Dr. Fatih Mehmet Kandemir, bilim dünyasında çalışkanlılığı, görevine bağlılığı ve dürüstlüğü ile bilinen bir bilim insanı. Emekli Vakıflar Şube Müdürü, araştırmacı gazeteci, yazar Muammer Kandemir’in oğlu olan Prof. Dr. Fatih Mehmet Kandemir, 140’ı aşkın dış yayın makalesi ile dört yıldır dünyaca ünlü “En etkili bilim insanları” listesinde Türk Akademisyenleri arasında yerini aldı. Stanford Üniversitesi, dünya genelinde bilimsel üretkenlik bakımından ilk yüzde ikilik dilime giren akademisyenleri “Dünyanın En Etkili Bilim insanları” başlıklı bir raporla kamuoyuna duyurdu. Türkiye’den 1395, Aksaray Üniversitesinden (ASÜ) 7 “Yıllık Etki” ve “Kariyer Boyu Etki” şeklinde iki kategoride hazırlanan liste, 22 anabilim dalı ve bunlara bağlı 176 alt bilim dalından oluşuyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM