Milletvekili Köksal’dan hayırlı olsun ziyareti

Milletvekili Köksal’dan hayırlı olsun ziyareti

 

 

CHP Grup Başkanvekili Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP İl Başkan adayları Av. Yusuf Onur Seçme ve Mühendis Ahmet Salih Çiçek ile birlikte yeni göreve seçilen CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine yeni seçilen Faruk Duha Erhan’ı, CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ile seçimde rakip başkan adayları Av. Yusuf Onur Seçme, Mühendis Ahmet Salih Çiçek birlikte ziyaret ederek iyi dileklerini ilettiler.

“CHP DEMOKRAT PARTİ SANDIKTAN ÇIKAN İLE BİRLİKTE ÇALIŞIRIZ”

CHP Grup Başkanvekili Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, partisinin demokrat bir parti olduğunu vurguladı. CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresinde Faruk Duha Erhan, Av. Yusuf Onur Seçme, Mühendis Ahmet Salih Çiçek’in yarıştıklarını belirten Köksal, “Seçim sonucu Faruk ve ekibi göreve seçildiler. Demokrat bir yarış sergilendi ve sonuçta seçilen yönetime diğer il başkan adayı arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretine gelmek istedik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz her yerde çıkarız, demokrat bir şekilde yarışırız. Cumhuriyet Halk Partisi’nde herkes her yere aday olabilir, çıkar, yarışır delege kararı verir. Sandıktan çıktıktan sonra biz hep birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışırız. AKP’de bu böyle değildir. Onlarda yukarıdan gelen talimatlar il ilçe başkanları seçilir, ikinci bir aday bile çıkamaz. İşte CHP’nin farkı budur. Demokrasiyi kendi içinde içselleştirmiş bir partidir. Diğer il başkan adaylarımızla birlikte seçilen yeni il başkanımıza ve il yönetim kurulu üyelerine, örgütümüze destek olmak hayırlı olsun demek için geldik. Önümüzde bir yerel seçimler var. Yerel seçimlerde hep birlikte il başkanımız, örgütlerimiz ve kongrede aday olan arkadaşlarımızla birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışıp, gerekli dayanışmayı gösterip Afyonkarahisar’da CHP’li Belediye sayısını artırmak istiyoruz. Derman Belediyecilikle Afyonkarahisar’ı buluşturmak istiyoruz. Dört belediyemiz var. Bu sayı niye yükselmesin? Bunun için de hep birlikte el ele, kol kola, omuz omuza mücadele edeceğiz. Ben Faruk Başkanı ve yönetime seçilen tüm arkadaşları tekrar tebrik ediyorum. İl Başkanlığı seçim sonucunun CHP’ye, Afyonkarahisar’a, Türkiye’ye, milletimize hayırlı olsun. Önümüzde kurultay var. Kurultayın ardından yerel seçim gündemine tamamen odaklanacağız. Yerel seçimlerle ilgili olarak bir yandan çalışmalarda devam ediyor. Yerel seçimlerde de en güzel başarıyı Afyonkarahisar da elde edeceğiz. Genel seçimde oyunda en çok artıran parti biz olmuştuk. Afyonkarahisar’da yerel seçimde de yine oy oranımızı arttıracağımıza inanıyoruz. CHP’nin derman belediyeciliğinin Afyonkarahisar’a gelmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“BİRLİKTE YAPILAN BU ZİYARET BANA DESTEK ANLAMINA GELİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, şunları söyledi: “Vekilimiz geldi hoş geldi ve diğer başkan adaylarımızla birlikte gelmesi gerçekten bizi çok mutlu etti. Sayın Ahmet Salih Çiçek ve Sayın Yusuf Onur Seçme ile birlikte bu fotoğrafı vermek bu partinin hep birlikte çok büyük işlerin başarıcağının işaretidir. Ben zaten kongre konuşmamda da bu birlik bütünlüğün sağlanması için elimden gelen her şeyi yapacağım demiştim ve hakikaten bunun için ilk günden beri çalışıyorum. Vekilimiz yıllardır bizi, şehrimizi büyük bir başarıyla Mecliste temsil ediyor. Şimdi de Grup Başkan Vekili olarak görev yapıyor. Bahsedildiği gibi yerel seçimlerde şimdi şu an 60 olan belediyeden sadece dördü bizimdir. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Partimizi hep beraber el ele kol kola hak ettiği yere taşıyacağız ve bu belediye sayımızı mutlaka artıracağız. Bunun için ben gece gündüz demeden sonuna kadar çalışmaya hazırım. Vekilimle ve il başkanı adaylarımızın da burada olması bana destek olacaklar anlamına geliyor. Bütün paydaşlarınızla elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ziyaretleri için Sayın Vekilimize ve il başkan adaylarımıza çok teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM