Halk Günü toplantılarında 1500 kişinin sorunu çözüldü

Halk Günü toplantılarında 1500 kişinin sorunu çözüldü

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, göreve başladığı günden bugüne kadar düzenlenen Halk Günü Toplantılarında yaklaşık bin 500 kişinin sorununun çözüme kavuşturulduğunu, nakdi taleplerin yüzde 90’ı ile iş taleplerinin yüzde 60’nın olumlu sonuçlandığını açıkladı.

 

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Halk Günü Toplantısına Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlık etti. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Vali Yardımcıları, ilgili kurum müdürleri hazır bulundu.

Toplantının basına açık bölümünde konuşan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, göreve başladığı günden itibaren altı adet Halk Günü Toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti. Yiğitbaşı, “Bugüne kadar yaklaşık bin 500 vatandaşımızın sorun ve taleplerini ele alıp ilgili kim ise gerekli talimatlarımızı verdik. Çok şükür ki özellikle vatandaşlarımızın nakdi yardım taleplerinin yüzde 90’nı olumlu sonuçlandı. İş taleplerinin yüzde 60’ı olumlu sonuçlandı. Yine bize çeşitli konularda gelen taleplerin yüzde 70’ini olumlu şekilde sonuçlandırdık. İnşallah Ekim ayının son günündeki Halk Toplantımızda da Vali Yardımcılarımız, ilgili kurum müdürlerimizle birlikte bize son vatandaşımız ulaşıncaya kadar dinleyeceğiz. Talep ve sorunların muhatabı olan kurum müdürlerimize vatandaşlarımızı yönlendirip gerekenlerin yapılmasını sağlamak niyetindeyiz. En son Halk Günü Toplantımızı geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirmiştik. İnşallah Ekim ayını bitirmeden vatandaşlarımızın isteklerini, beklentilerini karşılamak üzere karşılarına çıktık. Şimdiye kadar yapılan toplantılarla ilgili şöyle bir istatistik var. Yapılan başvuruların yüzde 34’ü erkekler tarafından yapılırken ağırlıklı olarak kadınlarımızın başvuruda bulunduklarını gördük. Yine son toplantımızda da kadınlarımızın daha ağırlıkta başvuru yaptıklarını gözlemliyoruz. İnşallah kendilerinin stek ve sorunları çözüme kavuşturmak için bizler kendilerini dinleyeceğiz. Halk Günü Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

SMA HASTASI BEBEĞİN AİLESİNDEN ÖZEL TEŞEKKÜR

Toplantıda Mehmet Akif adlı SMA hastası bebeğin ailesi tedavi sürecinde kendilerine ilgi ve destek veren Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na çiçek vererek teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM