AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesinden şehit aileleri ve gazilere özel muayene

AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesinden şehit aileleri ve gazilere özel muayene

AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi akademisyen ve öğrencileri şehit aileleri ve gazileri dernekte ziyaret ederek, ağız içi tarama yapıp, fakülteyi tanıttılar

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Uzman Hekimleri ve fakülte öğrencileri dün öğleden sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nde şehit aileleri ve gazilere genel diş muayenesi yaptılar. Muayene sırasında ileri tetkik ve tedaviler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinin şehit aileleri ve gaziler olarak dernekte kendileriyle ilgilenmelerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi. Kumartaşlı, “Derneğimizde camiamızı ziyaret eden AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinin bizlere olan yaklaşımları, genel muayene yapmaları bizleri onurlandırdı. Böylece bir farkındalığımızın olduğunu gördük. Ziyaretleri ve emekleri için hocalarımıza ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kumartaşlı, dernek tarihçesi ve faaliyetleri hakkında hekimlere ve öğrencilere bilgi verdi. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Dr. Öğretim Üyesi Latife Altınok Uygun, şahsı ve öğrencilerinin ziyaretini kabul eden Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve dernek üyelerine teşekkür etti. Diş hekimliği fakültesinde sunulan tedavi hizmetlerini aktararak bu vesile ile camia mensuplarını ziyaret etmek istediklerini belirten Uygun, “AFSÜ Diş Hekimliği Fakültemizin tüm birimlerinde şehit aileleri ve gazilerimiz öncelikli bilgi verdiklerinde bizler hemen gerekeni yapıyor, öncelikli randevularımızı sizlere ayırıyoruz. Ziyaretimiz sırasında bir ağız içi tarama yaparak diş hekimi olarak nasıl yardımcı olabileceğimizi belirlemek, fakültemizi tanıtmak istedik.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM