Afyon, Dinar ve Sandıklı yoğun bakım üniteleri değerlendirildi

Afyon, Dinar ve Sandıklı yoğun bakım üniteleri değerlendirildi

 

 

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’nda Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Dinar Devlet Hastanesi ve Sandıklı Devlet Hastanesi bünyesindeki 2. ve 3. seviye erişkin ve çocuk yoğun bakım ünitelerinin yerinde değerlendirmeleri tamamlandı

 

Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından ilgili uzman hekimlerinde katılımıyla oluşturulan ekipler ile belli periyotlarla yoğun bakım değerlendirmeleri yapıyor.

Yoğun bakım üniteleri değerlendirmesinde; Yoğun bakım hizmetlerinin daha etkin ve dinamik kullanımını sağlayarak kişilerin yaşam kalitesini yükseltmek hedeflerinden hareketle, yoğun bakım yatak doluluk oranlarının hizmeti aksatmayacak seviyede tutulması, basamağına uygun endikasyonu bulunan hasta yatışının sağlanması ve hasta triaj (önceliklendirme) ve drenajının etkin bir şekilde uygulanması amaçlanıyor. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından ilgili uzman hekimlerin de katılımıyla oluşturulan ekipler ile belli periyotlarla yoğun bakım değerlendirmeleri yapılıyor. Bu bağlamda Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Dinar Devlet Hastanesi ve Sandıklı Devlet Hastanesi bünyesindeki 2. ve 3. seviye erişkin ve çocuk yoğun bakım ünitelerinin yerinde değerlendirmeleri tamamlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM