“Afyon’da Uyumlu Bir Yönetim Gördüm”

“Afyon’da Uyumlu Bir Yönetim Gördüm”

Afyonkarahisar Belediyesi ziyaretinde konuşan YİK Başkanvekili İsmail Kahraman, Türkiye Cumhuriyeti’nin üç kıta, Piri Deniz ve 20 milyon kilometrekareye hükmetmiş bir cihan devleti olduğunu söyleyerek, “Türkiye Yüzyılında büyük hedeflerimiz var.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanvekili ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Alacacı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Afyon'da Uyumlu Bir Yönetim Gördüm

Ziyarete, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, eski Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu eşlik etti.

Ziyarete Mehmet Zeybek, Kahraman ve Alacacı’ya Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler verdi.

“TÜRKİYE YÜZYILINDA BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR”

Ziyarette konuşan eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanvekili İsmail Kahraman, Afyonkarahisar’a daha önceden de ziyaret gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Afyonkarahisar’a gerçekleştirmiş olduğum ziyarette uyumlu bir kadro gördüm. Valimiz, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, Rektörlerimiz ve Kurum Müdürlerimiz uyum içerisinde çalışıyorlar. Başarılarının devamını diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ dediği bu yüzyılda büyük hedeflerimiz var. Biz büyük bir devletiz. Şanlı bir maziye sahibiz. Kökümüz var. Biz bir çınar ağacıyız. Ve biz üç kıta, Piri Deniz ve 20 milyon kilometrekareye hükmetmiş biz cihan devletiyiz. Bunun şuurunda olmalı ve ruhu içimizde taşıyarak daha ötelere gitmeliyiz. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Onun nezdinde tüm Afyonkarahisarlılara hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Ziyaret, günün anısına karşılıklı hediye taktim edilmesi ile son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM