MP Lideri Nacar Afyon’a geliyor

MP Lideri Nacar Afyon’a geliyor

MP İl Başkan Yardımcısı Himmet Kasal, partisinin Lideri Cuma Nacar’ın 1-2 Aralık tarihlerinde Afyonkarahisar seçmeniyle buluşacağını açıkladı

 

Millet Partisi (MP) Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Himmet Kasal ve parti yöneticileri Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret ettiler; Ziyarette; İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Sarıgül, Akın Demir, Muhasip İsmail Gün, Şuhut İlçe Başkanı Hüseyin Kaya hazır bulundular.

“1-2 ARALIK’TA MP GENEL BAŞKANI NACAR AFYON’DA OLACAK”

Kocatepe Gazetesi kurucularından merhum Şükrü Küçükkurt’u saygı ve rahmetle andıklarını belirten MP İl Başkan Yardımcısı Himmet Kasal, “Mekânı cennet olsun. Şükrü Küçükkurt ağabeyimizle mesaimiz oldu. Kendisiyle çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Rahmetli mert bir gazeteciydi. Yaklaşan yerel seçimlere büyük bir titizlikle hazırlanıyoruz. Aday adayları müracaatlarını değerlendirme aşamasındayız. MP olarak her şehirde yerel seçimlere belki katılmayabiliriz. Ama seçime girdiğimiz yerlerde de çalışmalarımızı oralarda yoğunlaştıracağız. Genel merkez tarafından seçim startı verildi. Partimizin Genel Başkanı Cuma Nacar beyefendi 1-2 Aralık 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar’a gelerek, yerel medya, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnafımızla biraraya gelecek. Ziyaret programımız sadece il merkezini kapsıyor. Yerel televizyonda bir program yapmak niyetindeyiz.” dedi. “Her yeri geldiğinde ifade ettiğim üzere Kocatepe Gazetesi Afyon’un amiral gemisidir.” diyen Kasal, “Kocatepe Gazetesinin dikte etmeye çalıştığı şey Afyon kamuoyunda her zaman yerini bulur. Görevini layıkıyla yerine getirdiği için bizler Kocatepe Gazetesi’nin yayın anlayışından ve MP olarak bize karşı gösterdiği tutumdan memnunuz. Bu güzel ilişkilerimizin ilerleyen zamanlarda da devam edeceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

“DEVLETİ YÖNETMEYE TALİBİZ”

MP Lideri Cuma Nacar’ın, yerel seçimler için her 15 günde bir en fazla bir ilde program düzenlemek niyetinde olduğunu söyleyen Himmet Kasal, “Sayın Genel Başkanımız yerel seçim sürecinde 15 günde bir ilde yerel medya ile buluşma gayretini göstermemizi bekliyor. Millet Partisi olarak ittifaklar içerisinde yer almıyoruz. Şimdilik küçük ama hedefleri ve tarihte olaylara bakış açısı anlamında büyük bir partidir. MP büyük bir barış medeniyeti kurmayı hedefleyen bir partidir. MP olarak bizler seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Sürekli ideallerimizden şaşmadan, eğilmeden, bükülmeden, yalpalamadan ilerliyoruz. MP olarak bizim bu tavrımız değişmez. Bizler geleceğin büyük ideallerini taşıyoruz. Devlet ve iktidar birine bağlı ama çok farklı şeylerdir. Biz devlet aklıyla düşünülmesi, devlet aklıyla, ortak akılla çözümler bulunmasından yanayız. İktidarlar devletin kiracısıdır. Vatandaş seçeceği iktidara diyor ki 5 yıllığına kiracım ol diyor. Uygun gördüğünde bir 5 yıl daha süreyi uzatabiliyor. Ama devletin kurul ve kuruluşlarını ev sahibi gibi düşünelim. Kiracı geldiğinde kurum ve kuruluşları bir yerlere yaranmak için, için haraç mezat satıyor. Böylece peşkeş çekme durumu ortaya çıkıyor. Senin kiracın evinin içindeki taşınmazları satabilme yetkisinde olmamalı. İktidarlar devleti tehlikeye atabiliyor. Tabi bizim binlerce yıllık devlet geçmişimizde her tehlikede bir kurtarıcı ve her sıkıntıda bir muştu, bir umut vardır. Bizim devletimiz böyle bir gelenekten geliyor. O yüzden inşallah devletimiz tehlikeye girmeyecektir. Artık ülkemizde satılacak birşeyde kalmadı. Tüm sorunları ortaya koyup köklü çözümler üretebilen ‘Muhteşem Türkiye Projemiz’ yürürlüktedir. Biz bunun peşindeyiz. Bize Allah imkân, fırsat verirse şaşmadan, yalpalamadan, eğilmeden, bükülmeden devleti devlet gibi yönetmeye talibiz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM