Devletimiz var olsun, milletimiz sağolsun

Devletimiz var olsun, milletimiz sağolsun

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin pansiyonda kalan öğrencilerle bir araya geldiği ziyarette duygusal anlar yaşandı. Öğrencilere ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Müdür Sünnetci’ye bir öğrenci, “Neye ihtiyacımız olsun. Sağolsun Devletimiz her şeyimizi karşılıyor, tüm kitap ve kaynaklarımızı bile veriyor” cevabını verdi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci beraberinde Şube Müdürleri Abdullah Kaya ve Hayati Duman ile birlikte Afyonkarahisar Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu’nu ziyaret etti.

İl Müdürü Sünnetci, okul idarecilerinden okul ve pansiyon hakkında bilgi alarak, pansiyonda kalan öğrencilerin akşam etütlerine katıldı. BİRLİKTE YEMEK YEDİ, TALEPLERİ DİNLEDİ

Müdür Sünnetci öğrencilerle sohbet ederek onlara hedefleri doğrultusunda planlı ve düzenli bir şekilde çalışmalarını tavsiye ederek öğrencilerin ara öğünlerine eşlik edip taleplerini dinledi.

“DEVLETİMİZ HER İHTİYACIMIZI KARŞILIYOR”

Öğrencilerle sohbet eden Müdür Sünnetci’ye bir öğrencinin, “Neye ihtiyacımız olsun. Sağolsun Devletimiz her şeyimizi karşılıyor, tüm kitap ve kaynaklarımızı bile veriyor.” cümlesini kullanması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN HEYECAN VE ŞEVKLERİ BİZİM EN BÜYÜK GÜÇ KAYNAĞIMIZ”

Müdür Sünnetci, tüm pansiyonlarda ev ortamı oluşturmayı hedeflediklerini söyleyerek, “Öğrencilerimizin bu bilinçleri, heyecanları, enerjileri, şevkleri, bizlerim en büyük güç kaynağımız oluyor.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM