“Erkmen Belediye Başkanlığını kazanacağız”

“Erkmen Belediye Başkanlığını kazanacağız”

CHP’den Erkmen Beldesi Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Adem Kuş, “İktidar yürüyüşümüzü başlattık. Erkmen Belediye Başkanlığını kazanacağız” dedi

 

Adem Kuş, Erkmen Beldesi Belediye Başkanlığı için adaylığı başvurusunda bulundu. Kuş, partisinde düzenlediği toplantıda başvuru dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu’na teslim etti.

“ERKMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ”

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu ve en önemli iki eserinden biri olarak nitelendirdiği Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olmanın kendisi için gurur kaynağı olduğunu ifade eden Adem Kuş, “Özgürlüğümüzü ve onurumuzu borçlu olduğumuz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu ve en önemli iki eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Afyonkarahisar İli Erkmen Beldesi Belediye Başkanlığı aday adaylığı sıfatıyla sizlerin huzurunda olmak benim için şereflerin en büyüğüdür. CHP tarafından yerel seçimlerde yakılan iktidar ateşi her geçen gün büyümektedir. 84 Milyon vatandaşımızın her biri yeni bir umut yeni bir nefes arıyor. Türk milletinin yeni nefesi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu sorumluluğumuzun yükü partimizin emekçi şoföründen genel başkanımıza kadar hepimizin omzundadır. Bizler başta sayın genel başkanımız olarak CHP tüm organları 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde, iktidar yürüyüşünü başlattık, bu yürüyüşü tüm Türkiye’ye yayacağız, Erkmen Belediye Başkanlığını Kazanacağız. Bu yürüyüş, bilim, irfan ve iktidar yürüyüşüdür. El ele verelim hiçbir kimseyi ötekileştirmeden kucaklaşalım ve tek bir yürek olalım.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM