“Muhalefet vekili olmayı bile beceremiyorlar”

“Muhalefet vekili olmayı bile beceremiyorlar”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır geçtiğimiz gün Meclis’te yaşanan “Kadın” tartışması sonrası CHP Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal’a sert eleştirilerde bulunarak, “Muhalefet partisi olmayı, muhalefet vekili olmayı bile beceremeyip Milli Görüş politikalarını eleştirmek nasıl bir aymazlıktır anlamak mümkün değil” dedi.

 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaşanan kadın polemiğine işaret ederek CHP’yi anlamanın mümkün olmadığını kaydetti.  İl Başkanı Çakır, “Partimizin kadına yönelik parti politikalarını eleştirecek son parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Meclis kürsüsünde bizlere kadın üzerinden ahkam kesenler keşke zamanında kendi partililerine sahip çıkmayı becerebilselerdi. Çok uzağa gitmeden henüz yakın bir geçmişte CHP Afyonkarahisar teşkilatlarında yer alan bir hanımefendiye ağıza alınmayacak hangi iddialar ile nasıl muamele yapıldığını kamuoyu çok iyi biliyor.” dedi.

CHP’nin “Kadın” konusunda önce kendisini ciddi bir özeleştiriden geçirmesi gerektiğini ifade eden İl Başkanı Çakır bu konuda mazisi karanlık olanın kendileri değil Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ifade etti.

“ELLERİNDEKİ TEK ARGÜMAN CUMHURİYETİ BİZ KURDUK”

Başkan Çakır, “Bu tür sığ zihniyetlerin ellerinde ki tek argümanın olduğunu bilmekte fayda var. Ne zaman sıkışsalar Cumhuriyeti biz kurduk kasetini takıp takıp dinletiyorlar. Cumhuriyeti tekelleştirme hakkını kendilerinde görmeleri 85 milyona haksızlık değil midir? Bal yapmayan arılar vardır, bir muhalefet vekili olarak polemik değil artık icraat üretin.” dedi.

İl Başkanı Çakır Cumhuriyet vurgusu yaparak eskimiş algılarla bir yerlere varılamayacağını dile getirerek, “Cumhuriyeti biz kurduk diyen Sayın Köksal’a bir soru yöneltmek istiyorum. Madem siz bu kadar iyi kurucusunuz bu millet onlarca yıldır iktidarı neden size teslim etmiyor.” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Çakır konuyla ilgili gerekli cevabı milletin kürsüsünden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın verdiğini söyleyerek, “Muhterem Genel Başkanımız en güzel cevabı zaten meclisimizin kürsüsünden vermiştir.” ifadelerini kullandı.

“RAHATSIZ OLDUKLARI KONU AHLAK VE MANEVİYAT”

Milli Görüş düşünce yapısının, “Kadın hakları, cinsiyetsizleştirme, LGBT, İklim Sözleşmesi” gibi hastalıklara karşın adeta bir antikor görevi gördüğünü söyleyen İl Başkanı Çakır asıl rahatsızlığın parti politikalarının merkezinde yer alan “Ahlak ve maneviyat” olduğunu dile getirdi.

Çakır, “Bizlere kadın hakları kılıfını kullananlar bu maddeleri günümüzün “Hasta adamı” Avrupa’dan referans alırken bizler ayaklarının altına cennet serilen bir anlayışla kadınlarımıza kıymet veriyoruz. Bu söylediklerimi elbette anlamalarını beklemiyoruz zaten anlayamazlar da.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM