Afyon’da 3 Bin 217 Yatağa Bağımlı Hastaya Hizmet Veriliyor

Afyon’da 3 Bin 217 Yatağa Bağımlı Hastaya Hizmet Veriliyor

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri (ESH) birimlerinin yılsonu değerlendirme toplantısında yatağa bağımlı hastalara sunulan hizmetler değerlendirildi

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri (ESH) birimlerinin yılsonu değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yöneticileri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz’ın makamında yapılan toplantıda, ESH Koordinatörü Dr. Hamza Göyün, birimlerin çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. Sunumun ardından 2023 yılında yapılan çalışmalar, yaşanan gelişmeler, sorunlar değerlendirilerek 2024 yılı için planlamalar yapıldı.

Toplantıda, Afyonkarahisar genelinde 2023 yılında 3217 kayıtlı yatağa bağımlı hastaya hizmet veren birimlerin çalışanlarının hastalara yaptıkları rutin ziyaretlerinin yanında ihtiyaç duydukları farklı alanlarda da hizmet sundukları belirtildi.

Yatağa bağımlı hastalara ihtiyaç halinde evde muayene, tetkik, pansuman, yara bakımı, ileri tetkik ve tedavi, rapor için hastaneye gitmesi gereken hastaların nakil işlemleri ayrıca yine ihtiyacı olan hastalar için diyetisyen, fizik tedavi teknisyeni, psikolog manevi destek personeli gibi alalarda da hizmet verildiği kaydedildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM