Halk Eğitim Merkezleri Gazze İçin Üretiyor

Halk Eğitim Merkezleri Gazze İçin Üretiyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, merkez ve 17 ilçenin Halk Eğitim Merkezlerinde üretilen çeşitli malzemelerin paketlenerek 30 Aralık 2023 tarihine kadar Mersin’e oradan da Gazze’de saldırı altındaki Filistinlilere ulaştırılacağını belirtti

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Gazze’de İsrail’in ablukası altında yaşam mücadelesi veren kadın ve çocuklara insani yardım ulaştırılması amacıyla proje hazırladı.

Proje kapsamında merkez ve 17 ilçenin Halk Eğitim Merkezlerinde öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından eş zamanlı olarak Filistinliler için battaniye, polar içlik, yeni doğan seti, eşofman takımı ve maske üretimine başlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Halk Eğitim Merkezlerimizdeki; dikiş makinelerimiz Filistinliler için hiç durmadan çalışıyor. Kış şartlarında kullanabilecekleri battaniyeler, yeni doğan çocuklar için zıbın, tulum, çocuklar için eşofman ve çeşitli giysiler üretilmektedir. Merkez ve 17 ilçe halk eğitim merkezlerimizde üretilen çeşitli malzemeler paketlenerek 30 Aralık 2023 tarihine kadar Mersin’e oradan da Gazze’de saldırı altındaki Filistinlilere ulaştırılacak. Bu anlamlı çalışmada tamamen gönüllülük esası ile mesai mefhumu gözetmeksizin görev alan tüm idareci, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM