Zeybek: Yeni Yılda Da Aynı Heyecanla Çalışacağız

Zeybek: Yeni Yılda Da Aynı Heyecanla Çalışacağız

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2024 yılında da aynı heyecan ve aşkla çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Cuma ziyaretleri sürüyor. Zeybek’in, 2023 yılının son haftasında ziyaret durağı Kayadibi Mahallesi oldu. Ziyarete; AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, teşkilat üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, birim müdürleri ve Mahalle Muhtarı Ahmet Şen eşlik etti.

MAHALLE SAKİNLERİNE SAKSI ÇİÇEĞİ HEDİYE EDİLDİ

Mehmet Zeybek, vatandaşlardan gelen talepleri yüz yüze görüşerek almak, çalışmaları yerinde incelemek amacıyla, Gönül Belediyeciliği şiarı ile hemşehri buluşmasını sürdürdüğünü belirtti. Cuma namazı ardından Kayadibi Mahalle Muhtarlığı hizmet binasında Muhtar Ahmet Şen’den talep ve görüşleri alan Zeybek, gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. Mahalle sakinleriyle selamlaşan Zeybek, yeni yılda yeni çalışmalarla Afyonkarahisar’a yapacağı yatırımları anlatarak, değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, beraberindeki heyet ile mahallelilere Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde üretilen saksı çiçeği hediye etti.

“BEN BAŞKANIMA HAKKIMI HELAL EDİYORUM”

Ziyaret ardından değerlendirmelerde bulunan Muhtar Ahmet Şen, görev süresi boyunca hizmet ettiğini belirttiği Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Şen, “Beş yıl boyunca Başkanımızdan hizmet istedik, Allah razı olsun 5 yıl boyunca bize hizmetini verdi. Şimdi sıra geldi bize. Nasip olursa bizde tamamen desteklerimizi vereceğiz. Allah bir değil bin kere razı olsun. Sayın Vekilimizden de Allah razı olsun. Yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı ben Başkanıma hakkımı helal ediyorum. Çünkü gerekeni yaptı. Vekillerimize, Başkanımıza ve Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Afyonkarahisar için çalışmaya devam ettiğini belirten Zeybek, şöyle konuştu: “Göreve geldiğimiz andan itibaren bizim şiarımız şu idi. Belediyemizi ortak akılla yöneteceğiz demiştik. 58 Mahalle muhtarımızla birlikte her ay mutat bir şekilde bir araya geliyor, istişare ediyoruz. Mahallelerinin sıkıntılarını eksiklerini bu toplantılarda dile getiriyorlar. Bizler de her Cuma’yı farklı bir mahallede kılarak eksiklikleri mahallinde dinleyip çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Her ziyaretimizde Sayın Vekilimiz, Merkez İlçe Başkanımız her daim yanımızda. Birlik beraberlik içinde Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmeye gayret sarf ettik. 2019’dan bu yana ziyaretlerimizde şu anda 3. turu tamamlıyoruz. Bir yılı daha geride bıraktık. Gelecek yıldan itibaren de tekrar hep birlikte el ele vererek şehrimizi güzelleştirmeye gayret edeceğiz. Yeni yılda da aynı heyecan ve aşkla çalışacağız. Şehrimizin tarihini, değerlerini ön plana çıkararak turizm ve gastronomi alanında marka şehir haline getirmeye gayret ediyoruz. Çalışmalarımız bu minvalde devam edecek. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Herkesin Cuması mübarek olsun.”

“YATIRIMLARI GÖRDÜK EKSİKLERİ YERİNDE TESPİT ETTİK”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, mahalle ziyaretlerinde yatırımları görme imkânı bulduklarını söyledi. Karadeniz, şunları söyledi: “Belediye Başkanımızın mutat haline getirdiği Cuma ziyaretleri kapsamında Mahallemizde Belediyemizin yatırımlarını harfiyen gördük. Eksikleri yerinde tespit ettik. Bunların giderilmesi için Başkanımız talimatlarını verdiler. Sayın Vekilimizin de söylediği gibi yılın son mahalle ziyaretini Kayadibi Mahallemize yapmış olduk. Yeni yılda inşallah hep beraber birlik beraberlik içinde hizmetlere devam edeceğiz.”

“BAŞKANIMIZLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, ziyaret sonrası yaptığı açıklamadna şunları kaydetti: “Muhtarımız buranın uzun süredir Muhtarlığını yapıyor. Gerçekten güzel, temiz düzenli bir mahalle. Bunda Belediye Başkanımızın da katkısı çoktur. Her ikisine de teşekkür ediyorum. Yılın son günleri artık miladi takvim değişiyor. Sayın Başkanımızla birlikte yeni yıldan itibaren çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çok teşekkür ediyoruz.”

KÖLE HANI VE GASTRONOMİ SOKAĞI’NDA İNCELEME YAPILDI

Kayadibi Mahallesi ziyareti ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Basın Caddesi, Kasaplar Çarşısı ve Uzun Çarşı üzerinde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Hemşehrileri ile sohbet eden Mehmet Zeybek, ekibi ile birlikte restorasyon çalışmaları devam eden Köle Hanı ve çalışmalarında sona gelinen Gastronomi Sokağı’nda incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon mehmet zeybek

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM