AFSÜ İle Sağlık Müdürlüğü İşbirliği Protokolü İmzaladı

AFSÜ İle Sağlık Müdürlüğü İşbirliği Protokolü İmzaladı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Eczacılık Fakültesi ile Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü arasında “Öğrenci Uygulamaları İş Birliği Protokolü” imzalandı

 

Protokol; Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi kapsamında klinik uygulamalı eğitimler için dış paydaş görüşmeleri ve işletmede mesleki eğitim uygulamalarının gerçekleştirilmesinde iş birliğinin sağlanması amacıyla hazırlandı. Protokol, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Sarıkürkcü ile Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz tarafından imzalandı.

Protokol imza töreninde; Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş, Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi F. Özlem Kargın Solmaz ile Fakülte Sekreteri Yasemin Balta’nın da hazır bulundular.

Yapılan görüşmede eczacılık eğitiminin içeriği, mezunların istihdam alanları, serbest eczacılık hizmetlerinde Sağlık Müdürlüğünün denetimleri ile Afyonkarahisar’daki serbest eczaneler ve Sağlık Müdürlüğüne bağlı birimlerde çalışan eczacılar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
afsü Afyon

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM