“İstişare Kültürüne Önem Vereceğiz”

“İstişare Kültürüne Önem Vereceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, sivil toplum kuruluşlarının temsilci ve üyeleriyle biraraya geldi. Başkan Adayı Uluçay, ziyaretlerinde göreve seçilmesi halinde sivil toplum kuruluşları ile istişarelerde bulunmaya özen göstereceğini belirtti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, hafta sonu Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde Uluçay’a; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, AK Parti İl Başkan Vekili İbrahim Eroğlu, İl Başkan Yardımcıları Onur Çelik, Tahsin Aydın, Eren Alan, Fatih Okyar,  AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

“İstişare Kültürüne Önem Vereceğiz”

“İSTİŞARE YAPARAK YATIRIMLARA İVME KAZANDIRACAĞIZ”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası ziyaretlerinde istişare vurgusu yaptı. Uluçay, “Afyonkarahisar’a yapılacak tüm yeni yatırımlarda il başkanlığı dönemimizde olduğu gibi inşallah belediye başkanlığı dönemimizde de istişare halinde olacağız.” dedi. Başkan Adayı Uluçay, sözlerine şöyle devam etti: “Belediye Başkanlığı dönemimizde Afyonkarahisar’ımızda istişare ve birlikte hareket etme kültürü ile çalışacağız. Şehrimize kazandırılacak yeni yatırımların ve gelecek nesillere aktarılmak üzere yapılacak olan kalıcı yatırımların yapılması üzerine yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin desteği ile belediye başkanlığı dönemimiz de Afyonkarahisar’ımıza farklı bir vizyon farklı bir kültür kazandıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde dargınlık olmadan şehrimize yapılacak yatırımların daha hızlı bir ivme ile yapılması için daha önce olduğu gibi şimdi de gayretle çalışacağız. Bu süreçte hem Ticaret Odamızın hem de Ticaret Borsamızın tecrübelerinden yararlanarak daha sıkı istişareler halinde çalışacağız.” diye konuştu.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederek başarılar dilediler.

“İstişare Kültürüne Önem Vereceğiz”

“ESNAFLARIMIZLA SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ”

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ve beraberindeki heyet bir sonraki ziyaretini Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün ve yönetim kurulu üyelerine yaptılar. Başkan Adayı Uluçay, ziyarette yapmış olduğu açıklamada, “Bizler Afyonkarahisar’da büyük bir aileyiz. Önceki Belediye Başkanlarımızın tecrübeleri ve çok kıymetli aday adaylarımızın fikirleri ile güzel bir seçim süreci yürüteceğiz. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanımız Cengiz Üstün ile Afyonkarahisar’ımızın gelişimi ve esnaflarımızın sıkıntılarını çözmek açısından her zaman iletişim halinde olduk bundan sonraki süreçte de bu iletişimimiz daha güçlü devam edecek. Esnaflarımızın dertleri ile bizlerin dertleri aynı. Bizlerde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini çözmek noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde talepleri bir bir yerine getireceğiz. Afyonkarahisar’ımızın değerlerini ön plana çıkarmak sorunları çözmek hükümetimizin bakanlarımızın ve milletvekillerimizin desteklerini ile olacak. Bizlerde Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güç ve destek ile her zaman iletişim halinde olacak ve şehrimizin değerlerini daha güçlü olarak ortaya çıkartacağız. En küçük kırgınlık olmadan daha önceden olduğu gibi şimdi de tüm sıkıntıları birlikte aşacağız inşallah. Dün olduğu gibi bugün de esnaflarımızın her zaman yanındayız.” diye konuştu.

“ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE HİZMET ETMEK BÜYÜK BİR ŞEREFTİR”

Uluçay, beraberindekilerle birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve dernek üyelerini ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bu kutlu yolda size hem memnuniyetimizi dile getiriyor hem de başarılar diliyoruz. Bizler camia olarak bu güzel haberi aldıktan sonra çok sevindik. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Ailelerimize ziyareti söylediğimde sırf sizi görmek için geldiler. Allah sizi bu yolda muvaffak eylesin inşallah. Bizleri ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. Şehit aileleri ve gazilere hizmet etmenin en büyük şeref olduğunu dile getiren Başkan Adayı Uluçay, şunları söyledi: “Sizler vatanımızın daimî olması ve devamlılığı açısından canınızdan hayatınızdan evlatlarınızdan sağlığınızdan vazgeçiyorsunuz. Bizler de inşallah sizlere layık olmaya Şehitler Diyarı Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmeye aday olduk. Afyonkarahisar’ımız hem şehitler diyarı hem de Cumhuriyetimizin kurulduğu topraklar. Bizler sizlerin evladı ve hizmetkârı olarak sizlere hizmet edebilirsek, bizlere ne mutlu. İl başkanlığı dönemimizde hem derneğimizle hem dernek başkanımız İsmail Bey ile her zaman yakın olduk. Eksiklerimiz kusurlarımız illaki olmuştur Belediye Başkanlığımız döneminde bu noksanlıkların olması elbette mümkün değildir. Bizler şehit ve gazilerimizin önerileri ile istişare halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm taleplerinizi de başımızın üstünde yeri var. Yaşama gayemizin amacı vatanımız topraklarımızdır. Bunun en önemli emanetleri olan şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde bakanlarımız, milletvekillerimiz olmak üzere Afyonkarahisar’da şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bir an olsun acılarını dindirmek, üzüntülerini paylaşmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu bizim için diğer hizmetlerden ziyade en büyük şereftir. İnşallah Rabbim bu şerefe bizleri hayırlısı ile layık görür.”

“YEREL YÖNETİMDE MUHTARLARLA İLETİŞİMDE KALMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve dernek üyelerini dernekte ziyaret etti. Afyonkarahisar’da muhtarlarla birlikte ele ele vererek çalışacaklarını ifade eden Uluçay, mahallelerde muhtarlarla birlikte çalışarak tüm çalışmaları pratik bir şekilde sürdüreceklerini söyledi. Uluçay, şöyle konuştu:  “Öncelikle bu güzel karşılamanız için teşekkür ediyor, bizleri sizlere layık bir Belediye Başkanı olarak inşallah 31 Mart yerel seçimlerinde makama oturmayı nasip etsin diyorum. Sizleri tanıyoruz ve birçoğunuz ile yakinen ilişkilerimiz var. Yerelde sizlerle iletişimde kalmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Gerek yatırımların takibi gerekse çalışmaların takibi noktasında kısa süre de tamamlanmasının ne denli önemli olduğunu da bizler biliyoruz. Mahalle sakinlerimizin muhtarlarımızdan önemli destek aldığının bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız da mahallelerimizde bizlerin yükünü alan vatandaşlarımızla hemhal olarak düğünlerinden cenazelerine kadar sıkıntısında hatta en küçük problemlerinde bile muhtarlarımızın gece gündüz destek olduğunuzu da biliyoruz. Bizlerde sizlerin hizmetkârı olarak Afyonkarahisar’ımızın 58 mahallesinde de pratik bir şekilde tüm çalışmaları birlikte yürütecek ve sizlere destek olacağız. Afyonkarahisar’da bu yeni dönemde de muhtarlarımızla birlikte el ele vererek mutlu bir şehir, mutlu bir belediyecilik ile mutlu Afyonkarahisar olacağına eminim. Afyonkarahisar hepimizin tüm hanelerimizi kapı kapı dolaşarak hizmet edeceğiz. Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor yeni dönemde aday olan muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Bizlerde sizlere layık bir Belediye Başkanı olarak hep birlikte mutlu bir Afyonkarahisar inşaa ederiz inşallah”

“AFYON BASININ GÜÇLÜ VE DİNAMİK YAPISI BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyelerini ziyaret eden Hüseyin Ceylan Uluçay, Cemiyet Başkanı olarak göreve yeni gelen gazeteci İsmail Akar’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Afyonkarahisar basının güçlü ve dinamik yapısına vurgu yapan Uluçay, şu ifadelere yer verdi: “Yerel seçim sürecinde basın camiamızın istişare ve destekleri ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Afyonkarahisar’ımızı daha üst seviyelere inşallah çıkartacağız. İl Başkanlığım döneminde bizlerin çalışmalarını takip ederek haberlerimize yayın kuruluşlarınızda yer vererek destek oldunuz. Bu vesile ile Afyonkarahisar’da görev yapan tüm basın camiamıza teşekkür ederim. Diğer illere kıyasla bizler daha şanslıyız çünkü dinamik, işine yatırım yapan ve güçlü bir basın camiası var bu da bizleri mutlu ediyor. Belediye başkanlığı dönemimizde de sıkça istişarelerde bulunarak sizlerin görüş ve önerilerini alarak Afyonkarahisar’ımız için çalışacağız inşallah.”

ERKUŞ: 31 MART’TA SİZİ BAŞKANIMIZ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Uluçay ve beraberindeki heyet günün son sivil toplum örgütü ziyaretini Hizmet-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Kemal Erkuş’a gerçekleştirdi. Şube Başkanı Kemal Erkuş, ziyarette kendilerine tam destek olduklarını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda Rabbimden sizi muvaffak etmesini temenni ediyorum. Rabbim sizi utandırmasın yolunuz her daim açık olsun, çalışmalarınızda başarılar diliyor 31 Mart yerel seçim sonucunda da sizi Belediye Başkanımız olarak görmek istiyoruz.” dedi.

Uluçay, Erkuş’un desteğine teşekkür ederek şunları kaydetti: “Hak-İş ve Hizmet-İş olarak Türkiye genelinde olduğu gibi sendikamız Afyonkarahisar’da da çok güçlü. Sizlerin başkanlığı döneminde de bu gücü yakinen gördük ve hissettik. Bizlerde sizlerin destekleri ile istişareler halinde daha önceki dönemlerde olduğu gibi sizlerinde destekleri ile Afyonkarahisar’ımızı daha üst seviyelere çıkaracağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM