Zeybek: Kırgın Değilim, AK Parti’nin Emrindeyim

Zeybek: Kırgın Değilim, AK Parti’nin Emrindeyim

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Zeybek, “Kimseye kırgın değilim. AK Parti’nin emrindeyim. Bu makamlar kimseye bâki değil. Bugün varız, yarın yokuz” dedi

 

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki heyeti kabul eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gündeme ilişin değerlendirmelerde bulundu.

“ANLIMIZIN AKIYLA BEŞ YILI TAMAMLADIK”

Muhtarlarla yaptığı görüşmede, “Anlımızın Akıyla beş yılı tamamladık” diyen Başkan Mehmet Zeybek, Covid-19 pandemisinden, dünyayı kasıp kavuran ekonomik krize ve depreme kadar birçok zorluğa rağmen Afyonkarahisar’a el birliği ile hizmet ettiklerini söyledi. Mahalle muhtarlarıyla sıcak ilişkiler içinde olduğunu kaydeden Zeybek, “Göreve geldiğimiz andan itibaren sizlerle birlikte kardeş hane sıcak bir ilişki içerisinde güzel Afyon’umuza hizmet etmeye gayret ettik. Bu konuda da vicdanen rahatım. Göreve gelir gelmez mali disipline önem verdik. Zor bir süreçten geçtik pandemidir, ekonomik krizlerdir, depremdir. Buna rağmen el ele vererek güzel şehrimizi bir yerden bir yere getirelim diye çalıştık ki bunda da başarılı olduk. Şöyle ki; 2019 yılında Afyon’a gelen yerli ve yabancı ziyaretçi sayısı ile şimdiki yerli ve yabancı ziyaretçi arasında dağlar kadar fark var.” dedi.

“VAAT ETTİĞİMİZDEN FAZLASINI YAPTIK” 

Vaat ettiği 37 projeden fazlasını şehre kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Başkan Zeybek, sözlerine şöyle devam etti:

“Göreve gelirken 37 proje vaat etmiştik. Elhamdülillah 70 projeyi tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Teleferik projemiz vardı. Montaj çalışmaları yapılıyor, inşallah Afyonumuzla teleferiği tanıştırmış olacağız. Sokak Sağlıklaştırma projemizde 350’ye yakın konağımızı turizme kazandırdık. Muhtarlarımız bilir. Hafta sonu olmasına rağmen hafta içi dâhil olmak üzere bölgeye yoğun bir ziyaretçi akını oluyor. Yine hiç kimsenin “cesaret edemez, yapamazsın” dedikleri 110 dükkândan oluşan tarihi Uzun Çarşımızı hem tabela, hem kablo, hemde klima motorları kirliliğinden arındırarak yaşanılabilir, gezilebilir, ailecek rahatlıkla hem alışverişini yapabilecekleri hem de orada rahat hareket edebilecek bir mekân olarak Afyon’umuza kazandırdık. Uzun Çarşımızda karşılaştığımız yerli ve yabancı şehrimize gelen ziyaretçiler özellikle teşekkür ederek şükranlarını belirtiyorlar.”

“PARTİMİ VE CUMHURBAŞKANIMI SEVİYORUM”

Kimseye kırgın olmadığını, AK Parti’nin emrinde olduğunu söyleyen Başkan Zeybek, “Bu makamlar kimseye bâki değil. Bugün varız, yarın yokuz. Sizlerde adaysınız, belki her birinizin mahallesinde karşınızda epeyce aday var. Bu takdir ve nasiptir. Eğer muhtarlık da yiyecek ekmeğiniz varsa hiç kimse engel olamaz. Ama öyle bir şey de yoksa kimsenin sizi muhtar yapma gibi; bizi de Belediye Başkanı yapma gibi bir gücü yok. Bu makamlar berber koltuğu gibi. Tıraş olan gelir tıraşını olur işi bitti mi? Kalkar gider. Allah’a şükrediyorum Afyon’umuzun gelirine sahip çıkarak bu geliri yine Afyon’umuza hizmet olarak döndürdük. Bu bizim en büyük gurur vesilemiz. Bizler devamlı hakkımızda hayırlısı neyse o tecelli etsin dedik. Bizim hakkımızda hayırlısı budur. Belki Belediye Başkanı olarak devam etseydik başımıza farklı bir şey gelecekti. Gaybı Allah’tan başka hiç kimse bilmez, hiç kimseye kırgın da değiliz. Ben AK Parti’nin kurucuları olan ilk 4 kişiden birisiyim. Partimi seviyorum, Sayın Cumhurbaşkanımı ve şehrimizi seviyorum. Cenabı hak aday gösterilen yeni il başkanımızın da adayımızın da yolunu açık etsin. Ben partimin emrindeyim. Partimizin neferiyiz. O gün aday tanıtımında da söyledim. Bu dava Mehmet Zeybek’le kaim değil. Benim davam benden büyüktür sözümün arkasındayım. Davamın bir neferi olarak ne görev verirlerse çalışmaya da hazırız.” diye konuştu.

“BİZ SİZDEN MEMNUNDUK”

Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti: “Çok kıymetli başkanımızla yaklaşık 5 yıla yakındır aynı mesai kavramıyla çalışıyoruz. Bütün mahallere hizmetleriniz oldu. Gece gündüz birlikte çalıştık. Biz bundan

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ak Parti mehmet zeybek

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM