Sandıklı’ya Kadın Eli Değecek

Sandıklı’ya Kadın Eli Değecek

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Sandıklı halkının destekleri ile inşallah 31 Mart tarihinden sonra Sandıklı’ya bir kadın eli değecek o da melek yavuz olacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sandıklı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış töreni coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Açılış törenine; MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz ve partililerin yanı sıra Sandıklı halkı yoğun katılım gösterdi.

“SANDIKLI’YA BİR KADIN ELİNİN DEĞMESİ GEREKİYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sandıklı ilçesinde geçmiş dönemlerde gerek Milliyetçi Hareket Partisi gerekse diğer partilerin farklı zamanlarda belediye başkanlığı yarışını kazandığını hatırlatarak, “Daha öncede burada Milliyetçi Hareket Partisinin belediye başkanları oldu başka siyasi partilerin belediye başkanları oldu. Ama Sandıklı’ya bir kadın eli değmesi gerekiyordu. Adı güzel Melek Hanım. Allah’ın izniyleİnşallah bugün bu görevi yerine getirecek. Kalbi ile yüreği ile dokunduğu günden itibaren gönlünüzü fetih etmiş bir anne, bir kardeş bir eş olarak bu yola çıkmış ve sizlerin de büyük desteğini almış Melek Hanım bundan sonra adaletli, dürüst, sosyal belediyecilik anlayışını ortaya koyarak herkesin annesi, ablası, kardeşi olacak. Hepinizin dertleri ile teker teker ilgilenecek inşallah.” dedi.

“SANDIKLI’YA BİR MELEK ELİ DEĞECEK”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmiş dönemlerde Sandıklı Belediyesini kazanarak Sandıklı halkına hizmet ettiğini hatırlatarak, “Sandıklı’ya bir Melek eli değecek, sandıklı güzelleşecek, gelişecek, büyüyecek bir şehir havasına kavuşacaktır. Melek hanım öğrencileri için iyi bir öğretmen, evlatları için iyi bir anne, yaşıtları için iyi bir arkadaş ve Sandıklı için iyi bir belediye başkanı olacak inşallah.” diye konuştu.

“ÜÇ HİLALİ SANDIKLI’DA DALGALANDIRACAĞIZ”

MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz, Sandıklı Belediyesi’ni kazanmak için yola çıktıklarını dile getirerek, “Bugün burada inşallah çok özel ve güzel bir adım atmak için toplandık. Rabbim bizi utandırmasın. Başkanımızın vekilimizin ilçe yönetiminiz teveccühü ile üç hilali burada dalgalandırmak adına var gücümle çalışacağıma inanabilirsiniz.” şeklinde konuştu. Daha sonra dualar eşliğinde seçim merkezinin açılışı yapıldı.

Sandıklı’ya Kadın Eli Değecek

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM