ATSO KOBİ Akademisi Önemli Eğitimlere İmza Atacak

ATSO KOBİ Akademisi Önemli Eğitimlere İmza Atacak

ATSO bünyesinde kurulan ATSO KOBİ Akademisi, 2024 yılında önemli eğitimlere imza atacak.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)  Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 2018 yılından itibaren oda üyelerine yönelik eğitim ve seminerleri ATSO KOBİ Akademisi adı altında düzenlediklerini belirtti

 

“ATSO KOBİ AKADEMİSİ ALANINDA MARKA OLDU”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Geldiğimiz noktada, ATSO KOBİ Akademisi kendi alanında bir marka oldu. Sadece üyelerimiz değil, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve çalışanlarının, aynı zamanda üniversite öğrencilerinin de ilgisini çeken ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerimiz, 2024 yılında da önemli başlıklar ve değerli uzmanlarla ilimizi buluşturacak. ‘Her ay en az 2 eğitim’ ilkesiyle sürdürdüğümüz ATSO KOBİ Akademisi’nin etkisinin her geçen yıl daha fazla kitleye ulaştığını görmek bizi mutlu ediyor. Cumhuriyetimiz’in 100’üncü yılında toplam 717 kişinin fiziki katılımıyla 21 eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenlemiştik. ATSO KOBİ Akademisi’nin eğitimlerini, aynı zamanda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın Youtube sayfasından da yayınlıyoruz. Dolayısıyla fiziki olarak katılma durumu olmayan üyelerimizin, eğitimlerimizi internet üzerinden izlemesini de sağlıyoruz.”

“AÇILIŞI DAVUT DOĞAN YAPTI”

ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerinin, alanlarında yetkin kişiler tarafından verileceğini vurgulayan Serteser, “Bu yıl ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerimize hızlı başladık. Eğitimlerimizin açılışını Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Davut Doğan yaptı. Sayın Doğan, hem aile şirketlerinde kurumsallaşma süreçlerini hem de yatırım konusunda tecrübelerini bizlerle paylaştı. Asrın felaketi olarak tanımlanan Kahramanmaraş Depremleri’nin yıldönümü haftasında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz’ün destekleriyle işletmelerin afetlere hazırlıkları konusunda önemli bir eğitime imza attık. CNNTürk’ün eski spikeri ve eğitmen Sayın Burak Törün, ETSY sistemi uzmanı Sayın İhsan Emsalsiz ile Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Sayın Tuğrul Bayat da bilgilerini bizimle paylaştı.” ifadelerini kullandı.

“ALANLARINDA UZMAN İSİMLER EĞİTİMLER VERECEK”

Başkan Serteser, açıklamasına şöyle devam etti: “Her zaman olduğu gibi Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin akademisyenleri, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin eğitmenleri, Tacirsoft’un kurucusu Sayın Dr. Soner Altaş, Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Özer, Helvacızade Şirketler Grubu ve Zade Global Inc. İcra Kurulu Başkanı Sayın Dr. MevlütBüyükhelvacıgil, ağırlayacağımız önemli isimler arasında yer alıyor. Bu vesile ile her yıl ATSO KOBİ Akademisi eğitim anketimize katılarak yol haritamızı belirleyen çok kıymetli üyelerimize, eğitim organizasyonuna katkı sağlayan TOBB Afyonkarahisar Oda-Borsa Akademik Danışmanımız Sayın Prof. Dr. Cantürk Kayahan’a ve tüm eğitmenlerimize, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a, TOBB ETÜ Mütevelli Heyeti Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. RifatHisarcıklıoğlu’na, çok teşekkür ediyor; tüm üyelerimizi eğitimlerimize davet ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
atso hüsnü serteser

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM